Малкият ми коментар от вчера предизвика доста реакции, което е

...
Малкият ми коментар от вчера предизвика доста реакции, което е
Коментари Харесай

Трайков удари Терзиев, който никога не е имал позиция за МОЧА/Съв.армия, с поста за областния упр.

„ Малкият ми коментар от през вчерашния ден провокира много реакции, което е добре, по тази причина ще си продължа мисълта.

 

Не съм имал и нямам аспирации към поста регионален шеф. Просто виждам по какъв начин тридесет години отсъстват предпочитание, кураж или нещо друго, с цел да се извърши решението на СОС за така наречен " Монумент монумент на руската войска " и очевидно би трябвало по-отчетлива интервенция. Още повече, че решението неотдавна беше препотвърдено и то тъкмо от политическите сили, които поддържат настоящото постоянно държавно управление.

 

На всичкото от горната страна оборудването не е в положително градивно положение и съставлява евентуална заплаха за хората.

 

Както някои от вас може би знаят или помнят - имал съм си алъш-вериш с съветските ползи в енергетиката и горивата и знам, че е мъчно, само че не е ужасно и е изцяло постижимо да защитиш националната позиция, когато имаш ясни причини и не си разрешил да те слагат според.
Предоставил съм и втора алтернатива на регионалния шеф, откакто той не желае да поеме отговорност.

 

От месеци там отлежава мое искане, като кмет на региона, обектът " Монумент монумент на руската войска " да бъде деактуван като държавна благосъстоятелност и съм се обосновал за какво съгласно Закона за общинската благосъстоятелност той следва да бъде актуван като общинска благосъстоятелност. Тогава столичният кмет от една страна ще дава отговор за положението на обекта, а от друга ще е задължен да извършва решенията на общинския съвет. Така че регионалният шеф може да направи или едното, или другото. Естествено, нямам никакъв отговор.

 

Ето по тази причина слагам въпроса. Иначе за човек за рутинната активност на един регионален шеф - да ръководи държавни парцели и да следи за правомерност на решенията на СОС - съм сигурен, че партиите ще се схванат някак ”, написа Трайчо Трайков.

 

От текста му се схваща, че вчерашният „ тийзър ”, последвал многозначния му коментар за оповестяването на кандидатурата на В. Терзиев за кмет от ППДБСС, подсказва на публиката кой е имал, а кой не позиции по значимата за София тематика. Досега Терзиев в никакъв случай не е изразявал гражданска позиция по никоя тематика, в това число и по тази, която е определяща за принадлежността към ППДБ.

 

Преглед на ФБ-профила му демонстрира, че даже митингите против Гешев, Борисов и Пеевски от 2020 година не са го предизвикали. Стартирали на 9 юли, той разяснява само на 18.08.2020 година, че се въздържа от политически мнения, тъй като политиката и бизнесът не би трябвало да се смесват.. Е, в този момент ги смесва.
Коментарът е също толкоз подходящ, колкото и вчерашния, че не знаел с какво са се занимават неговия дядо, личният му татко и останалите им най-близки родственици – цялата фамилия в Държавна сигурност.

 

Припомняме, че Трайчо Трайков беше предлагането на ДСБ за кандидат- кмет на София.

 

 

 

Пламен Валентинов

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР