Малката дъщеря на милионерите Ветко и Маринела Арабаджиеви вече не

...
Малката дъщеря на милионерите Ветко и Маринела Арабаджиеви вече не
Коментари Харесай

Арабаджиеви в ареста, щерка им готви сватба с милионер

 Малката щерка на милионерите Ветко и Маринела Арабаджиеви към този момент не тъжи по ареста на родителите си, тъй като се носи на крилете на любовта, видя " Ретро “.

От няколко месеца сърцето на Александра е в плен на широкоплещест паралия, с който се срещнала около заниманието си – конната езда. По думи на щерката на олигарсите той бил нейната сродна душа. " Няма по-хубаво от това да си влюбена в най-хубавия си другар “, разяснява Арабаджиева. От изявленията ѝ в обществените мрежи се вижда, че двамата с новия ѝ обичан са неразделни. Най-често посещават конни надпревари и бази, където яздят дружно. Скоро пък били и на море в един от фамилните комплекси на олигарсите. Придружила ги и дребната дъщеричка на Александра, която пък е от брака ѝ със сина на алкохолния необут Миню Стайков – Стайко, който също до неотдавна търкаше нара, само че бе пуснат под домакински арест.

Щерката на Арабаджиеви не крие, че с обичания ѝ имат проекти за женитба, която родителите ѝ обаче е допустимо да пропуснат, защото занапред им следва да бъдат съдени по редица съществени обвинявания. В началото на август Апелативният профилиран съд отхвърли да освободи предприемача Ветко Арабаджиев от ареста с претекста, че има обосновано съмнение, че е направил това, в което е упрекнат, и на независимост може да се укрие или да извърши закононарушение. Така магистратите потвърдиха решението на първоинстанционния съд.

Припомняме, че хотелиерът беше върнат в България през месец май, откакто беше търсен и арестуван в Испания дружно със брачната половинка си Маринела. Той е упрекнат в три закононарушения - за присъединяване в незаконна група, данъчни закононарушения и пране на пари. Прокуратурата има доказателства против Арабаджиев, че от 2013 година до 31 август 2018 година е взел участие в незаконна група дружно с още петима души, в която вземат участие жена му и синът му, който също няколко месеца беше в ареста, само че беше пуснат против 500 000 лв. гаранция. " Дружествата под контрола на Ветко и Маринела Арабаджиеви са се облагодетелствали от данъчни измами и по-конкретно Захарен комбинат " Пловдив " и " Виктория Груп Корпорейшън “, съобщи пред съда един от държавните обвинители. Той цитира свидетелски показания и правосъдни експертизи, като една от тях е на телефони, употребени от Арабаджиеви в Испания. В мобилните апарати имало фотоси на схеми на търговски сдружения, капитали и друга сходна информация. " Освен това са открити фотоси с имена на очевидци - кой е разпитан и кой не е, както и фотоси на показания на очевидци, които дават сведения за следените сдружения от Арабаджиеви и за данъчни закононарушения “, сподели още прокурорът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР