Малката Айсун е едно от първите бебета на 2018 г.,

...
Малката Айсун е едно от първите бебета на 2018 г.,
Коментари Харесай

Малката Айсун стана сензация в Кърджали

Малката Айсун е едно от първите бебета на 2018 година, което е на път да бъде оповестено и за Бебе на годината. Тя е родена тъкмо една минута след среднощ на 1 януари в регионалната болница в Кърджали.
Айсун е единствено на два дни, а към този момент получава дарове и даже грамоти. От управлението на болничното заведение в Кърджали. Защото е родена в първата минута на новата година.

Когато на 31-ви фамилията на Севгинар потегля към Пещера, с цел да посреща Новата година при близки, към момента не допуска, че проектът им изобщо няма да се реализира.

"Тъй като имаше още 10 дни до раждането помислих, че няма да родя и тръгнахме, обаче навръх Нова година вечерта, на 31-ви вечерта почнаха болките и споделих на мъжа ми да се прибираме, до момента в който е време и тръгнахме ", споделя майката Севгинар Кадир.

Така два часа преди среднощ дамата към този момент е в родилното поделение, а половин час преди новата година влиза в родилната зала. Сега плачът на Айсун към този момент ще оглася дните на фамилията, за което момиченцето е второ дете.

Севгинар е стопанка, а брачният партньор й работи в строителството. Казва, че по-хубав подарък за Нова година не може да има. А в Кърджали не се отчайват от намаляващия брой деца.

"Има прочут спад, само че в нашата област той не е важен. В кърджалийската болница през годината са се родили 725 деца, също по този начин 6 двойки близнаци и ние считаме, че това е добър знак, още повече, че първото родено дете е момиче, годината да е берекетлия ", споделя доцент доктор Тодор Черкезов - изпълнителен шеф на МБАЛ "д-р Атанас Дафовски "- Кърджали.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР