Малка сърничка изненада жителите на Пловдив.Денят на пловдивчани започва с

...
Малка сърничка изненада жителите на Пловдив.Денят на пловдивчани започва с
Коментари Харесай

Диво животно от приказките изненада пловдивчани СНИМКИ+ВИДЕО

Малка сърничка изненада жителите на Пловдив.

Денят на пловдивчани стартира с приятна изненада - сърничка обикаля по един от оживените булеварди в града. Дивото животно е видяно от Емил Русев, който е разгласил фотоси в обществената мрежа Facebook. 

Не е ясно от кое място се е взело животното, само че Росица Гърневска, която разяснява обявата в мрежата, допуска, че сърничката е избягала от къща на улица " Коматевско шосе ", в която гледат сърни.

Сърната евентуално е уплашена от преминаващите по улиците коли. Мария Янакиева написа, че следва да се подаде сигнал до институция, с цел да приберат дивото животно. " Обадете се в някоя институция да го приберат! Така в случай че не го блъсне кола, то ще почине от потрес и стрес ", гласи коментарът й.

Не липсват и шеговити мнения от сорта на:

" Кой изпусна Бамби, да си признае ", написа Владимир Тасев, а Тодор Макев води в класацията Най-харесван коментар към този миг, ето какво написа той: " Га си нейде от Родопите и вземеш домашнио си любим у градо ". Междувременно Костадин Чернев се притеснява, че на някой може да му се хапва месо от сърна: " Дано някой не го изяде, до момента в който го приберат ".

Пловдивчани се надяват, че сърничката ще се върне отново към естестваната си среда.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР