Малка рана от бягане върху пръста на тази млада жена

...
Малка рана от бягане върху пръста на тази млада жена
Коментари Харесай

`Почти загубих цялото стъпало, след като малка рана на пръста се превърна в ужас, който разяжда месо - не бъдете като мен`

Малка рана от тичане върху пръста на тази млада жена съвсем й коства крайници, откакто се трансформира в смъртоносна болест, корозивна месо.

‌Села Серафин, в този момент на 23 години, постоянно е била разпален бегач и видя дребна рана на третия си пръст на десния крайник. Тя допусна, че болката е изхабяване от тичане, само че в последна сметка кракът й стартира да почернява, защото разрезът стана некротичен.

‌Тя се втурна към болничното заведение и отиде напряко в интензивното поделение, където й бяха сложени интензивни антибиотици посредством IV. На идната заран видя ортопеда, който сподели, че се нуждае от незабавна интервенция, защото некротизиращият фасциит към момента бързо напредва. През идващите няколко седмици тя претърпя три интервенции, с цел да избави крайници си и да отстрани инфектираната тъкан.

‌Села от Калифорния, Съединени американски щати, сподели: „ Забелязах дребна рана на крайници си през януари предходната година, само че допуснах, че е от тичане, тъй че просто продължих както нормално. „ Изпитах повече признаци на сепсис с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР