Малка мрежа от кафенета в уралския град Перм е започнала

...
Малка мрежа от кафенета в уралския град Перм е започнала
Коментари Харесай

Руско кафене продава кафе с майчина кърма за 8 долара

Малка мрежа от кафенета в уралския град Перм е почнала да подготвя и сервира кафе с майчина кърма, заяви съветското онлайн издание Mash. В него е включено изявление със притежателя на кафенето и с един от доставчиците му, кърмеща майка.

Засега невероятното дружество остава в дребен мащаб, като всеки ден в три кафенета, благосъстоятелност на предприемача Максим Кобелев, се продават към 50 чаши от специфичното капучино. В момента към девет майки доставят предприятието, споделя той пред Mash, като дават към пет литра кърма дневно за потребностите на кафето, приготвяно в неговите обекти.

Предприятието наподобява много доходоносно, като се има поради, че млякото се продава на извънредно високата цена за чаша от 650 рубли (около 8 долара), до момента в който нормално капучино със същия размер коства приблизително към 150 рубли (по-малко от 2 долара) в Русия.

 

В същото време притежателят на кафенето заплаща на майките-доставчици по 1000 рубли (12 долара) на торба с мляко, като упорства те да дават всички нужни медицински документи, с цел да потвърдят, че млякото им е безвредно за приложимост. Една от доставчичките споделя пред " Маш ", че за нея това е сериозен приход. Тя също по този начин сподели, че е имала кърма в обилие, тъй че и бебето ѝ е добре нахранено.

Кобелев възнамерява да разшири предприятието и търси още кърмещи майки, които да усилят запасите от кърма на интервенцията. Той споделя, че чака до края на годината да продава по 1000 чаши от специфичната напитка на ден. Не излиза наяве незабавно дали той е провел пазарно изследване дали в Перм, чието население е малко над един милион души, фактически съществува огромно търсене на такава екзотична напитка.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР