Малка група умерени демократи призова за разширяване на властта на

...
Малка група умерени демократи призова за разширяване на властта на
Коментари Харесай

Тъй като Камарата на представителите влиза във втория уикенд без нов председател, умерените демократи в Камарата на представителите предлагат разширяване на правомощията на временния председател

Малка група умерени демократи прикани за разширение на властта на краткотрайно ръководителя Патрик Макхенри, както републиканците в Камарата на представителите одобряват през уикенда, с цел да забележим дали техният втори номиниран за представител за три дни, ръководителят на правосъдната камара Джим Джордан, може да завоюва десетките законодатели в личната си партия, които блокират пътя му към поста ръководител.

Четирима демократи, всички членове на двупартийната група за решение на проблеми, писаха на Макхенри, с цел да предложат, до момента в който не бъде определен ръководител, неговите пълномощия да бъдат краткотрайно увеличени, с цел да внесе съответно законодателство в залата, съгласно писмото, който беше получен от CBS News.

Съгласно тяхното предложение ще бъдат позволени ограничения, обхващащи три области: незабавна задгранична помощ за Украйна и Израел; удължение на съществуващата продължаваща резолюция за финансиране на държавното управление до 11 януари, с цел да се предотврати затварянето на правителството; и работа на комисии и разглеждане на сметки за самостоятелни разноски.

финансиране на държавното управление доникъде на ноември до пода при прекратяване на разпоредбите. Този законопроект, признат с поддръжката на съвсем всички демократи и против гласовете „ срещу “ на 90 в конференцията на Републиканската партия, предотврати прекъсването на държавното управление, само че в последна сметка му коства поста на ръководител.

Демократите, представители Джош Готхаймър, от Ню Джърси; Сузи Лий от Невада; Ед Кейс от Хавай; и Джаред Голдън от Мейн също предложи разширението на пълномощията да се възобновява на всеки 15 дни. Вероятно мярката ще изисква двупартийно гласоподаване, а водачът на малцинството в Камарата на представителите Хаким Джефрис към момента не е изразил мнението си по отношение на предлагането.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР