Малка ферма за отглеждане на конопени растения е открита в

...
Малка ферма за отглеждане на конопени растения е открита в
Коментари Харесай

Разкриха ферма за отглеждане на канабис

Малка плантация за развъждане на конопени растения е открита в Бургас.

Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

За владение на опиати и гневна опозиция при полицейска инспекция в ареста попадна престъпно проявен мъж.

Вчера към 16 часа чиновници на бургаското Второ районно управление (на МВР) подхванали инспекция на лек автомобил, паркиран на паркинг пред хипермаркет в к-с „ Славейков “.
Зад кормилото на колата със софийска регистрация бил 29-годишен престъпно проявен бургазлия. Заедно с него били трима негови съграждани, престъпно проявени на 28 и 36 години, и 23-годишен.

Опит да осуети инспекцията направил 28-годишният, като оказал гневна опозиция. Мъжът извадил от раница несесер, захвърлил го и направил опит да избяга.
Това наложило потреблението на белезници при задържането му. Четири пликчета със зелена суха тревна маса /канабис/ с общо тегло към 12 грама разкрили чиновниците на реда в изхвърления от мъжа несесер.

Последвало претършуване на населяваното от него жилище, откъдето са конфискувани девет пластмасови саксии и кофички със засети конопени растения.

Открити са и четири сушащи се стръка с голям брой съцветия, както и електронна везна. В една от стаите служителите на реда се натъкнали на уреди и изцяло съоръжение за мини-ферма за развъждане на конопени растения.

Иззети са шест кварцови лампи, таймери, въздуховоди, течни торове, съставените елементи на построеното капково напояване.

28-годишният мъж е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа.

По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР