Малин Орачев е новият старши треньор на Дунав Русе. Това

...
Малин Орачев е новият старши треньор на Дунав Русе. Това
Коментари Харесай

Малин Орачев треньор на Дунав

Малин Орачев е новият старши треньор на " Дунав " Русе. Това заяви изпълнителният шеф на клуба Ивайло Петков.
Орачев за последно води втородивизионния " Поморие ". Той е работил като треньор в " Нефтохимик ", както и в школата на " Черноморец " Бургас.
Малин Орачев влиза в щаба на Пламен Донев. От на следващия ден той стартира да приготвя футболистите за идващия ни мач. Имахме 4-5 разновидността, говорихме с избрани треньори. От две седмици търсим заместител на Веско Великов. Мислим, че Орачев е индивидът, който ще развие тима. Договорът му ще бъде за три години. Искаме дълготраен ангажимент. Няма набелязана цел. Естествено би трябвало да се утвърдим в групата. Решихме се на тази треньорска смяна, защото и психически стартира да пада формата на футболистите, разяснява Ивайло Петков .
Малин Орачев изгледа днешната домакинска загуба на русенци с 0:1 от " Септември ", след която " Дунав " остана предпоследен в класирането.
Причината за тази загуба е, че не можахме да вкараме гол. Имахме много огромно предимство. " Септември " се бяха добре затворили и ни излъгаха. Не считам, че са ни надиграли. След неточности в отбраната през първото полувреме те направиха две контраатаки и ни вкараха един гол. При нас е по-трудно да градим против по-затворени тимове, в един миг всички се втурват да нападат и оставяме доста свободни пространства, сподели още Ивайло Петков .
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР