Малък самолет е направил драматично аварийно кацане на междущатско шосе

...
Коментари Харесай

Самолет кацна на магистрала в Минесота |

Малък аероплан е направил трагично спешно кацане на междущатско шосе в Съединени американски щати, до момента в който през нощта колите пътували по автомагистралата, съобщи Агенция Франс Прес.

Видеокадрите, оповестени в Twitter от транспортното ведомство на щата Минесота демонстрират, че водачът се приземява, до момента в който пътува със същата скорост като транспортните средства начело и откъм гърба.

Изглежда, че едномоторният аероплан е претърпял щета на мотора, оповестиха локалните управляващи във Фейсбук. Те разгласиха и фотоси на самолета, който се е разрушил в джип, намиращ се на автомагистралата.

Никой не е потърпевш при случая в сряда вечерта на основна автомагистрала в град Арден Хилс в региона на Минеаполис. Пътят е бил блокиран за няколко часа, само че е отворен за придвижване в четвъртък сутринта.

52-годишният водач Крейг Гифорд описа пред локалния ефирен канал на CBSN, че е отказал моторът му. Той се е опитал да избегне удара в джипа ръководен от Британи Юрик, само че не е съумял. В самолета е имало и пасажер, само че никой не е потърпевш. " Това, че трима души съумяха да си тръгнат след злополуката без даже драскотина... все едно, че ангел е седял на рамената им ", сподели Гифорд.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР