Малък град в Аризона усеща въздействието на рекорден брой мигранти,

...
Малък град в Аризона усеща въздействието на рекорден брой мигранти,
Коментари Харесай

Законният граничен пункт в този малък град в Аризона е затворен за неопределено време, защото има твърде много мигранти

Малък град в Аризона усеща въздействието на рекорден брой мигранти, пресичащи границата на Съединени американски щати, и лимитираните запаси, с които разполагат както американските, по този начин и мексиканските правоприлагащи органи, с цел да спрат потока.

Граничният пункт Люквил, Аризона, който се използваше всекидневно от туристи, запътили се към мексиканските плажове, и членове на фамилиите, които пътуваха за търговия, е затворен от 4 декември.

U.S. Митническата и гранична отбрана затвори входното пристанище Люквил, с цел да преразпредели своите чиновници, с цел да помогне на сътрудниците на предната линия да заловят и обработят повече от 500 мигранти, които се пробват да пресекат границата със Съединени американски щати всеки ден в този далечен регион.

В сряда повече от 3000 мигранти без документи минаха в бранша Тусон, който включва Люквил. В четвъртък NBC News стана очевидец на стотици мигранти, множеството от които сами са се предали, с цел да изискат леговище, да бъдат обработвани от CBP...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР