Максимум 10% е вероятността да се стигне до поръчителя на

...
Максимум 10% е вероятността да се стигне до поръчителя на
Коментари Харесай

Кирил Борисов: Ако атентатът се беше провалил, Алексей Петров щеше да стигне до истината

Максимум 10% е вероятността да се стигне до поръчителя на убийството на Алексей Петров. Това сподели за „ Твоят ден “ по NOVA NEWS някогашният зам.-ректор на Академията на Министерство на вътрешните работи доцент Милен Иванов.

Ако има задоволително следи и се работи по подобаващите версии, може да има разкрития. За да може да провежда това, човек би трябвало да има забележителен житейски опит, обвързван с оръжие. Свидетелят не е погубен, което е метод на мислене, заложен в поколението, което е на възраст 50-55 година След това етиката в връзките изчезна. Затова има лимит на възрастта, на която индивидът е взел решението да не стреля и по очевидец. Ако е извънреден експерт, не би се поколебал да отстреля и очевидец “, разяснява той.

Криминалният публицист Кирил Борисов от своя страна счита, че проверяващите няма да кажат, в случай че имат диря, с цел да не предупредят причинители, медиатори и гарант. „ Не позволявам да има присъединяване на вътрешни хора от персоналната защита на Петров в скрит план за убийството му. Той няма да допусне изменник до себе си, беше подозрителен човек. Ако имаше пробив и атентатът се беше провалил, Петров щеше да стигне до истината. Службите няма по какъв начин да имат изпреварваща информация кой готви поръчково ликвидиране “, счита той.

По думите му Петров се е чувствал мощен, откакто е бил оневинен след делото „ Октопод “. „ Най-голям е шансът да бъде заловен причинителят, поръчителят е доста дребна вероятността да бъде хванат “, уточни Борисов.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР