Максимално концентриран съм да направим Дженерали най-печелившата компания в България,

...
Максимално концентриран съм да направим Дженерали най-печелившата компания в България,
Коментари Харесай

Данчо Данчев Лесно се работи с хора на които вярваш

Максимално съсредоточен съм да създадем " Дженерали " най-печелившата компания в България, показва нейният основен изпълнителен шеф

" 20 години към този момент работим в ядрото с едни и същи хора. Ние сме близки другари, имаме вяра си. Много е елементарно да работиш в среда, в която на огромна част от хората вярваш. Защото това икономисва ужасно доста време и ти имаш шанса да гледаш по-мащабно на картината, да се занимаваш и с публични действия. Това сподели в изявление след порлучаването на наградата " Застраховател на годината " Данчо Данчев, ръководител на УС и основен изпълнителен шеф на " Дженерали Застраховане " АД.

В прям диалог Данчев си спомня началото на своята кариера, първите години в ДЗИ, своите учители в специалността, работата в застрахователна компания " Виктория ", актуалните провокации в " Дженерали ", както и като ръководител на УС на АБЗ.

Когато човек е по-смел и по-решителен като млад, той може да взима значими решения, спомня си началото на професионалния си път Данчев.

Основните индикатори, по които се съди за една компания, са качеството и количеството на запасите и нейния капитал, показва застрахователният специалист. За бъдещето той споделя, че е оптимално съсредоточен да направи " Дженерали " най-печелившата компания в България, " Не сме доста надалеч от това ", добавя още Данчев.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР