Максималните температури ще са от около 23 градуса в западните

...
Максималните температури ще са от около 23 градуса в западните
Коментари Харесай

Времето Се Обръща! Дъждове И Бури В 13 Области На Страната!

Максималните температури ще са от към 23 градуса в западните региони, до 33 градуса в източните, където преди обяд ниската облачност ще се раздра и намалее и ще има повече слънчеви часове. Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за месеца - ще се покачва и вечерта ще е близо до нормалното.

Жълт код е разгласен за 13 области в Югозападна и Централна България. Предупреждението поради предстоящи значителни превалявания е в действие за областите София-град, София-област, Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Пловдив, Ловеч, Габрово, Стара Загора, Хасково, Кърджали и Смолян.

По Черноморието в утринните часове ще е с ниска облачност или мъгла, съвсем без дъжд, която до към обяд ще се раздира и понижава до най-вече слънчево. В следобедните часове ще има и развиване на купеста и купесто-дъждовна облачност, само че основно по Южното Черноморие ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 27-30 градуса. Температурата на морската вода е към 27 градуса, вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР