Максималните температури днес ще бъдат малко по-високи - между 22°

...
Максималните температури днес ще бъдат малко по-високи - между 22°
Коментари Харесай

Времето днес: Максималните температури ще бъдат между 22° и 25°

Максималните температури през днешния ден ще бъдат малко по-високи - сред 22° и 25°, в София - към 20°, съобщи Българска национална телевизия. Ще има променлива облачност с валежи основно в Южна България. Вятърът ще остане слаб, в източните региони и на морския бряг - сдържан, към този момент от североизток.

И в планините ще се задържи прохладно, тук-там с валежи от дъжд, по най-високите елементи – от сняг.

С превалявания, тук-там интензивни, ще бъде за следващ ден в доста региони от Централна Европа. Проливни превалявания се чакат на следващия ден и в Италия, както и в северозапданата половина от Балканите. Причината – просторен циклон, който ще въздейства на времето у нас и в околните дни.

И в сряда сутринта тук-там видимостта ще бъде краткотрайно понижена, оптималните температури едва ще се покачат, само че още веднъж ще вали в доста региони от страната. С променлива облачност, тук-там с валежи, ще остане времето до събота, когато ще доминира слънчево време.

Според по-дългосрочните прогнози, упованията са през оставащите дни до края на септември, температурите да се покачат и да бъдат по-високи от климатичните правила.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР