“Максима България”, собственик на верига T MARKET, замени своите служебни

...
“Максима България”, собственик на верига T MARKET, замени своите служебни
Коментари Харесай

“Максима България” замени служебните си автомобили с хибридни


“Максима България”, притежател на верига T MARKET, размени своите служебни леки коли с хибридни. Като част от новата си тактика, компанията стартира да ползва от ден на ден устойчиви екологични решения в своята активност. Цялостната замяна на автопарка е стъпка в тази посока, оповестиха от сдружението.

“Стремим се да бъдем дейна част от смяната на средата, в която живеем. Темата за замърсяването на въздуха е на дневен ред в градските региони, в които развиваме активност като компания. Затова опитваме със личен образец да насърчим както чиновниците ни, по този начин и локалните общности да вървим дружно към едно по-зелено и чисто бъдеще”, споделя Едвинас Волкас, изпълнителен шеф на “Максима България”.

Приоритет в работата на компанията е въвеждането на софтуерни нововъведения на всички равнища в бизнес процесите. Избраните екологични коли създават доста по-малко нездравословни излъчвания. Те са пълнохибридни и за разлика от непълните хибриди могат да се придвижват тихо и напълно в електрически режим до 45 км/ч, без нездравословни излъчвания и с най-малък разход на гориво.

През 2018-та в обектите T MARKET в цялата страна бяха конфигурирани специфични преси за хартия, благодарение на които отпадъкът от транспортните опаковки на стоките се утилизира оптимално. От тази година в огромна част от магазините ще бъде внедрена и автоматизирана система за надзор на изразходваната електрическа енергия, а в новите и реновирани супермаркети от веригата ще се конфигурира и енергийно дейно осветяване. Тези механически решения ще допринесат за понижаване на въздействието върху околната среда в ежедневната активност на компанията.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР