Максим Бехар бе обявен за Най-добър PR професионалист в света“

...
Максим Бехар бе обявен за Най-добър PR професионалист в света“
Коментари Харесай

Максим Бехар – „Най-добър PR професионалист в света“ на международните награди IPRCCА

Максим Бехар бе разгласен за „ Най-добър PR експерт в света “ от интернационалното жури на премиите за PR и корпоративни връзки – IPRCCA 2022. Бехар е основен изпълнителен шеф на водещата PR компания, както и Президент на в Давос, Швейцария.

Наградата бе връчена на специфична гала онлайн в Ню Делхи на интернационалния конгрес IPRCCC, проведен от авторитетната медия exchange4media за обществени връзки.

Освен водещ информационен специалист с над 30-годишен опит, Бехар е някогашен президент и сегашен шеф по интернационалното развиване на най-влиятелната PR организация в света ICCO. Той бе определен и за член на Консултативния съвет на един от най-влиятелните европейски университети ENGAGE.EU. Бехар е създател на една от най-хубавите книги за PR сега – „ Световната PR гражданска война “. Максим Бехар е и единственият българин, вписан в Стената на славата на ICCO, а измежду множеството му оценки са премиите „ Най-добър PR експерт в Европа “ за 2020 и 2022 година от най-авторитетното издание за обществени връзки в света PRWeek.

„ Бих желал да изразя откровената си признателност към журито на IPRCCA 2022 за това високо самопризнание. То е освен отличие за мен персонално, само че и самопризнание за упоритата работа на целия ми екип в M3 Communications Group, Inc., с които трансформираме PR-ът в същинска гражданска война към този момент 28 години. Тази премия е още един тласък да продължаваме да се развиваме и да предлагаме най-хубавото на нашите клиенти “, разяснява Максим Бехар, CEO на М3 Communications Group, Inc.

Победителите в тазгодишното 13-о издания на премиите IPRCCA 2022 се избират от, формирано от интернационалните потвърдени специалисти в сектора. Престижният конкурс записва номинации на общо 700 участника от целия свят.

Подробна информация за състезанието и спечелилите ще откриете.

В рамките на конференцията, съпътстваща церемонията по награждаване на IPRCCA 2022, Максим Бехар взе присъединяване онлайн като основен представител и показа вдъхновяваща лекция на тематика „ Еволюцията на актуалния PR “. Събитието притегли вниманието на водещи специалисти и бизнес водачи в областта на обществените връзки. Лекцията можете да гледате.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР