Макрон поздрави Путин и му пожела успех в модернизацията на

...
Макрон поздрави Путин и му пожела успех в модернизацията на
Коментари Харесай

Макрон поздрави Путин с два призива

Макрон поздрави Путин и му пожела триумф в модернизацията на Русия. Френският президент настоя съветският президент твърдо да се бори против химическите оръжия.
Френският президент Еманюел Макрон поздрави в телефонен диалог съветския президент Владимир Путин за преизбирането му и пожела триумф в политическото, демократично, икономическо и обществено модернизиране на Русия, съобщи Франс прес, като се базира на известие на Елисейския замък.
Макрон удостовери привързаността си към градивен разговор сред Русия, Франция и Европа Той е изразил убеждението си, че съдействието, на изяснена основа, сред Европа и Русия, е от значително значение за европейския континент и е в интерес и за двете страни.
В телефонния диалог с Путин Макрон също по този начин е изразил " надълбоко безпокойствие " от обстановката в сирийските райони Африн и Източна Гута и е призовал Русия да постави старания за преустановяване на сраженията и загубата на човешки живот.
Френския президент е призовал Путин да възобнови " с твърда ръка " битката с химическите оръжия, откакто нервнотоксичен сътрудник е употребен против някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал на английска територия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР