Макларън представи новия си автомобил за сезон 2023 във Формула

...
Макларън представи новия си автомобил за сезон 2023 във Формула
Коментари Харесай

Макларън напомни за историята си и показа MCL60

Макларън показа новия си автомобил за сезон 2023 във Формула 1 – MCL60, като с него отборът отбелязва и 60 години от основаването си от легендата Брус Макларън. Премиерата се състоя в централата на отбора в Уокинг и в нея участваха водачите Ландо Норис и Оскар Пиастри, както и шефовете на отбора Зак Браун и Андреа Стела.

Макларън резервира главните си цветове от предишния сезон – папая оранжево и синьо, а MCL60 има забавни детайли, като че ли заимствани от колите на Ред Бул и Ферари от предишния сезон.

„ Много се радваме, че даваме началото на сезон 2023 с Ландо и Оскар, нашият нов водач и означаваме 60 години от основаването на Макларън Рейсинг – съобщи на церемонията Зак Браун. – Тази година за нас карат доста вълнуващи водачи. Ландо е образован и убеден в себе си водач с чудесно движение, а Оскар е един от най-големите разрастващи се гении в моторните спортове. ”

Андреа Стела поема ролята на началник на отбора след напускането на Андреас Зайдъл, като Стела работи в отбора от 2015, когато дойде в Уокинг с Фернандо Алонсо.

„ За мен е чест да съм отпред на Макларън в 60-я юбилеен сезон на отбора – съобщи Стела. – Ние сме екип от отдадени на работата си надарени хора и нямаме самообладание да пуснем MCL60 в надпреварите, след всички старания и усилената работа, която свършихме през зимата. ”

Стела добави, че чака напредък към челото на класирането и с помощта на работата, свършена от доставчика на мотори и скоростни кутии на отбора – Мерцедес.
  Как ще наподобява Ферари SF-23? Как ще наподобява Ферари SF-23?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР