Македонските власти са започнали процедура по официално предупреждение и заплаха

...
Македонските власти са започнали процедура по официално предупреждение и заплаха
Коментари Харесай

Скопие иска да глоби с огромна сума „Евронюз България“

Македонските управляващи са почнали процедура по публично предизвестие и опасност от наказване и налагане на гигантска санкция на локален кабелен оператор, който популяризира огромния ефирен канал на Европейския съюз „ Евронюз “ от България, предаде  БГНЕС.

Местният кабелен оператор има „ неопределен контракт с българското сдружение, което излъчва Евронюз България “. Този контракт дава право на македонския оператор да популяризира програмата на „ Евронюз “ на територията на цяла РСМ. В писмото на локалния Съвет за електронни медии (Агенцията за аудио и аудиовизуални медийни услуги), изпратено до оператора, се споделя, че е имало инспекция от техни способени органи, който е открил нарушаване.

До момента, както и в предишното, въпросния Съвет за електронни медии не е желал от македонския оператор да даде каквато и да е документи или контракт, с който операторът има право да популяризира „ Евронюз “. Операторът е застрашен да получи голяма санкция за неналичието на каквото и да е нарушаване от негова страна.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР