Македонската телевизия засне филм за чудесата, които се случват в

...
Македонската телевизия засне филм за чудесата, които се случват в
Коментари Харесай

Всеки българин трябва да знае: Ванга остави това в къщата си, но никой не подозира за огромната му сила! Сбъдва желания

Македонската телевизия снима филм за чудесата, които се случват в дома на Ванга.
Едно от тях е чудотворна сребърна икона, която е била подарък за пророчицата. Не е ясно кой е благодетелят, подарил божието изображение, само че е реалност, че то сбъдва стремежи. Това споделят стотици вярващи.

Доказателство за споходилото ги знамение са разказите, които те са написа в книгата за гости в дома на Ванга.

Служители в къщата на пророчицата, която е превърната в музей, споделят че евентуално иконата й е била подарена от Людмила Живкова. Публична загадка е, че двете са били извънредно близки. Дъщерята на Тато постоянно посещавала дома на пророчицата.

Иконата, която сбъдва желанията на вярващите, е известна като сребърната икона. Наричат я по този начин, тъй като обковът й е направен напълно от сребро. До нея има свещ, която съгласно думите на чиновници от музея, в никакъв случай не угасва.

Ангел Кочев, който работи там, споделя че това е същинско знамение. То потвърждава, че духът на Ванга е останал в къщата. Само по този начин стотиците вярващи си изясняват чудесата, които се случват там.

Пламъкът на свещта мени цветовете си. Понякога тя свети в оранжево, а различен път в алено. Червеният пламък известява за идни неприятни събития, разясняват петричани.

Те още си спомнят казаното от Ванга. Когато я попитали за какво я избрала да живее в Рупите, тя дала отговор че това място има специфичен заряд. От него тя черпи сила, само че престоят й тук е за несъмнено време.

Пророчицата нееднократно е споделяла, че в Рупите е скрита тайната на предишното. Според казаното от нея, едно от възвишенията там, известно като Кожух планина е кратер на загаснал вулкан. В предишното там е имало цялостен град. Но той е останал подземен след изригването на вулкана./ /novinite.eu

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР