Македонската столица осъмна с антибългарски графити и послания, предаде БГНЕС.Българите

...
Македонската столица осъмна с антибългарски графити и послания, предаде БГНЕС.Българите
Коментари Харесай

Скопие осъмна с антибългарски графити и послания

Македонската столица осъмна с антибългарски графити и послания, съобщи БГНЕС.

" Българите в Конституцията е изменничество ", беше написано върху стената на кея на р. Вардар - единствено на метри от основния площад на Скопие.

Районът изобилства от охранителни камери и полицейско наличие, само че никой не е забелязал причинителите.До това се стигна в изискванията на непрекъснатата антибългарска политическа изразителност по време на предизборната акция. От самото ѝ начало претендентите за президент и депутати на районен съд Македония залагат на езика на омразата към България и българите. Кандидатът за държавен глава от ВМРО-ДПМНЕ Гордана Силяновска-Давкова съобщи, че " Преамбюлът на Конституцията не е телефонен справочник, с цел да включваме всичките ни съседи в него. " Лидерът на партията Християн Мицкоски нееднократно повтори, че конституционните промени са " български диктат ".

Огромната част предизборния спор на 3 април сред Мицкоски и Димитър Ковачевски (лидер на Социалдемократическия съюз - бел. ред.) беше разискване на " българския диктат " и Европейското предложение.На 24 април ще се организира първият тур на президентските избори в районен съд Македониуя. Вотът за парламент ще се организира на 8 май, дружно с втори тур на президентските избори.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР