Македония запази пълния си актив и след третия кръг в

...
Македония запази пълния си актив и след третия кръг в
Коментари Харесай

Неостаряващият Пандев поведе македония към трета поредна победа

Македония резервира цялостния си актив и след третия кръг в Лигата на нациите. На Стадион “Фили Втори” в Скопие Горан Пандев и компания разгромиха с 4:1 Лихтенщайн и са безапелационен лидер в група 4 на Лига “D”. Около 10 000 почитатели по трибуните се зарадваха на безапелационната победа, а головете бяха дело на Александър Трайковски (2), Пандев и Езгиан Алиоски.

Още в 10-ата минута Пандев изведе Трайковски, който откри резултата. Домакините продължиха да се забавляват на терена и след половин час игра още веднъж Трайковски се разписа с 14-ия си гол за националния тим. И този път Пандев се отличи с асистенция, а малко по-късно ветеранът също прати топката във вратата на гостите. Барди стреля сило от фаул, само че право в стената, след което Пандев се оказа на точното място и с кинжален удар направи 3:0.

Грешка в отбраната на македонците разреши на Йълдъз да върне едно попадение, само че това беше всичко, което сътвориха в нападателен проект футболистите от Лихтенщайн. В среадта на второто полувреме Алиоски оформи крайното 4:1 за Македония.

Селекцията на Игор Ангеловски има три дни за възобновяване преди гостуването на Армения в Ереван. Лига на нациите 3 кръг, събота 13 октомври  Македония 4:1краен резулат  Лихтенщайн
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР