Македония ГП отпусна само 60 билета за феновете на ЦСКА

...
Македония ГП отпусна само 60 билета за феновете на ЦСКА
Коментари Харесай

В Северна Македония: Чудим се дали това означава, че гранд като ЦСКА - София се страхува от нас

 Македония ГП отпусна единствено 60 билета за почитателите на ЦСКА - София Македония ГП отпусна единствено 60 билета за почитателите на ЦСКА - София
Това провокира недоволството на българския отбор, защото упованията бяха той да получи най-малко двойно по-голяма численост за своите последователи - към 125 билета. Северномакедонците обаче се позоваха на доклат от локалната полиция, която предложила 60 пропуща за гостите от съображения за сигурност.

Някои наши медии излязоха с информации, че в случай че ЦСКА - София сезира УЕФА за политическия метод към мача от страна на северномакедонците, то той може да бъде преместен в друга страна - да вземем за пример в сръбския град Ниш, защото европейската централа не търпи сходни политически провокации.

Това бе отразено и от изданията в Северна Македония. “Българите са недоволни от обстоятелството, че са получили единствено 60 билета и се чудят дали мачът въобще би трябвало да се играе в Скопие. Чудим се дали това значи, че гранд като ЦСКА - София се опасява от Македония (Гьорче Петров) ”, написа vesti.mk.

Sportal.bg пък през вчерашния ден осведоми, че подготвителното оборудване в Скопие дава отговор на стадион от категория 1 що се касае до неговия потенциал, а по разпоредбите на европейската футболна централа мачове от втория прелиминарен кръг на ЛЕ могат да се проведат на стадион, който е най-малко от категория 2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР