Македонецът, убил 14-годишната си дъщеря, е председателят на движението Трета,

...
Македонецът, убил 14-годишната си дъщеря, е председателят на движението Трета,
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Македонски политик е беглецът в България, разстрелял дъщеря си

Македонецът, умъртвил 14-годишната си щерка, е ръководителят на придвижването " Трета ", Люпчо Палевски - Палчо, научи Lupa.bg от свои източници. Палчо е подкрепян в своята политическа активност от Християн Мицковски от ВМРО-ДПМНЕ и Димитар Апасиев от партия " Левица ". 

Люпчо Палевски е прочут с крайната си позиция по отношение на България. Той е неприкрит българофоб и е един от призоваващите да се постави завършек на договарянията с България.

По непотвърдена информация Палчо сега е България, само че има намерение да избяга в Турция. 

Според медията Вестимак политикът е умъртвил персонално щерка си Ваня, а не наети от него хора. При покушението на детето е погубен и 74-годишния Панче, с чиято кола е отвлечено момичето. През годините Палчо е направил голям брой престъпни закононарушения, които е прикрил благодарение на Сърбия.

Северна Македония е разтърсена от убийството на 14-годишното момиче. Тялото му е намерено с вързани ръце и крайници в чувал.

Момичето е било похитено преди 7 дни. Целта на отвличането е била изнудване за пари от майката, която е разведена със брачна половинка си. Според проверяващите похитителите са изпаднали в суматоха, че са следени и са решили да убият момичето. 14-годишното дете е убито с револвер и заровено.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР