Макара за спининг на Калашников-74? Това е официална доработка към

...
Макара за спининг на Калашников-74? Това е официална доработка към
Коментари Харесай

Защо монтираха макара за спининг на автомат Калашников?

Макара за спининг на Калашников-74? Това е публична доработка към оръжието, употребява се от съветските военни и има изключително значима роля при разминиране, заяви warfiles.ru. То не изисква от боеца специфични привички и може да се употребява при всякаква околност.
Сега в съветската войска има два разновидността при ръчните тралчици. При първия устройството се закрепва към подцевен гранатомет на АК-74. В процеса на изстрела гранатата гладко закача специфичната балванка на железна тел от макарата и я изхвърля на разстояние до 100 м. След това благодарение на макарата боецът стартира да притяга към себе си приспособлението, като задейства взривателя на мината.
 Американско издание: Не, Русия в действителност не се нуждае от нов едномоторен изтребител Американско издание: Не, Русия в действителност не се нуждае от нов едномоторен изтребител
Действащите, новите и плануваните изтребители на компанията „ МиГ ” не са нужни нито на Русия, нито на задграничните й партнь...

При втория вид се употребява „ котка ” с куки, изхвърляна с патрон. При този случай приспособлението се инсталира директно на цевта на автомата. Траленето и тук се прави благодарение на макарата.
Според warfiles.ru, и двата типа устройства към този момент са показали своята успеваемост в полеви условия. Работата по рационализация на нововъведението продължава. В частност експертите работят над изхвърляне на устройства за неутрализиране на противопехотни мини, в които ще се намира мрежа за разпространяване на електромагнитни талази.
Превод: Ганчо КАМЕНАРСКИ
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР