Макар все още да минава за тийнейджърска социална мрежа, TikTok

...
Макар все още да минава за тийнейджърска социална мрежа, TikTok
Коментари Харесай

Как да облечем само шал

Макар към момента да минава за тийнейджърска обществена мрежа, TikTok последователно се трансформира в място, където освен може да станем известни бързо, само че и да успеем да развием бизнес. Такъв е казусът с Клаудия Морейра.

Сексапилната португалка, която е родом от Кабо Верде, прави профила си в TikTok едвам през април 2020 година, само че към този момент има близо 200 хиляди почитатели. Освен това от фен на шаловете се трансформира в бизнес дама със лична марка за този аксесоар.

Причина за известността й е, че демонстрира стотици способи да завързваме шал и да го употребяваме за най-разнообразни неща - от аксесоар до блуза, рокля, пола, чанта.

Some scarves inspiration for summer>
Така още през септември Клаудия стартира личната си марка за копринени шалове Zafia. " Това е моят реверанс към родното ми Кабо Верде, и всичко, което са ми дали островите ", споделя тя пред Vogue.

would you wear this one? Você vestiria?

Тя прекарва по един-два часа дневно пред огледалото, като тества нови способи на връзваме. Много е признателна на почитателите си и всички позитивни мнения, които получава.

Another style that I personally love love love

За момента най-любимият метод, по който Клаудия Морейра носи шал, е като кроп топ, смесен с костюм с класическа линия. Наистина стилно.

Cute top for warm weathe

Scarf style for Mrs and Mr
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР