Макар според мнозина сексът да е надценен, милиони прекарват часове

...
Макар според мнозина сексът да е надценен, милиони прекарват часове
Коментари Харесай

Задължителните качества на перфектния секс партньор

Макар съгласно мнозина сексът да е надценен, милиони прекарват часове наред всеки ден в интернет, търсейки метод да подобрят половия си живот и ровейки за препоръки по какъв начин да се трансфорат в съвършения полов сътрудник. Разбира се, под завивките всеки има своите условия и стремежи, само че ето въпреки всичко пет качества, които би трябвало да притежавате, с цел да бъдете желани още веднъж и още веднъж в леглото, написа сп. Story.

Хигиена

И двата пола ценят високо хигиената на половия си сътрудник. А тя не се свежда единствено до потребление на парфюми и чисти облекла. Ароматът на тялото, устата и интимните елементи би трябвало да е въодушевяващ, а не неприветлив. Чистите нокти и зъби също вършат мощно усещане.

Да обича да подарява и да получава орални милувки

Знаете какво ви носи наслаждение, тъй че сигурно бихте желали и той/тя да няма потребност от спомагателна подкана да изследва с език тялото ви, изключително на юг от пъпа. Това не е наложително да се случва всякога, само че желанието и неналичието на гнусливост са много възбуждащи.

Приключенски дух

Монотонният секс може да убие всяка връзка. Ето за какво половият сътрудник би трябвало да е подготвен за изненади и опити, тъй че тръпката в никакъв случай да не угасва.

Секси тяло

За да бъде привлечен/а от вас и вие от него/нея, би трябвало да сте се погрижили за визията си. След като облеклата паднат, гримът не е от голяма важност, а формите на тялото. От биологична позиция, една закръглена жена, изключително при съществуване на огромни бедра, е склонна да бъде в действителност отворена към полови опити. Това е подкрепено и от научни проучвания. За разлика от по-пълните, при слабите хора равнищата на ендорфините не са толкоз високи. А това съгласно генетика Джеймс Уотсън значи, че те не са доста положителни в леглото. По-ниските дами имат и по-нисък център на тежестта, което значи, че те имат и страховит баланс. Така могат да извършват с лекост някои сложни пози. При мъжете няма такава взаимозависимост. Но е открито, че като цяло дамите избират по-високи мъже.

Страстна натура

Жената/мъжът би трябвало да показва предпочитание и да има палави ръце. Сексът е на първо място наслаждение и никой не би трябвало да се усеща „ заставен “ да го прави. Не се тормозете да показвате страстите си, да импровизирате и да показвате, че се наслаждавате.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР