Макар щерката на Ваня Щерева – певицата Мила Робет сериозно

...
Макар щерката на Ваня Щерева – певицата Мила Робет сериозно
Коментари Харесай

Ваня Щерева не иска внуци

Макар щерката на Ваня Щерева – певицата Мила Робет съществено да се е замислила за семейство и деца поради 27-годишната й възраст, то майка й е безапелационна, че не желае внуци.

 

Риалити звездата и редактор на „ Ергенът “ показа пред Катето Евро, че към момента не желае да става баба, защото не й се занимава с бебета.

 

За нейно страдание обаче дъщеря й надалеч не е на същото мнение и твърди, че в случай че нещо се случи, преди да е подготвена, няма да махне детето. Дори желае да свърши това в този момент, до момента в който е по-млада, защото и тя не е доста фамилен вид и в случай че чака прекомерно дълго, може в никакъв случай да не се почувства подготвена.

 

Самата тя не е била в проектите на родителите си, само че пък в следствие им донесла доста благополучие.

Припомняме, че самата Ваня Щерева заченала щерка си в една таванска стая над хубавия апартамент на вуйна си, където се натискала в една новогодишна нощ с баскетболиста Роберт Гергов. Връзката на двамата не просъществувала дълго, а скоро след раздялата им Роберт се оженил наново. Мила се изрича прекомерно топло за мащехата си и даже я приема като „ трети родител “.

 

Мила се дефинира като много по-разумна спрямо майка си. Не започвала сантиментална връзка, в случай че не била сигурна, че ще прерасне в нещо по-сериозно. Родителката й е надалеч по-лекомислена в това отношение и то освен в младите си години. Макар Ваня Щерева да е към този момент на 52 години, към момента точи лиги по млади лъвчета. Припомняме, че имаше връзка с футболиста Борислав и флиртуваше с рапъра Тото от „ СкандаУ “. Обича да разгласява и провокативни фотоси в Инстаграм, което е следващото доказателство, че въобще не й е до внуци.

 

Вероятно си спомняте, че неотдавна се изтипоса в мрежата единствено по дантелено боди, жартиери и розови токчета, предизвиквайки похотта на феновете си от мощния пол. 

Въпреки тежката меланхолия, в която изпадна след раздялата си с Борислав, по който бе хлътнала съществено, писателката не се е отказала от любовта и интензивно продължава да търси мъжкото внимание. Затова и в последно време се облича още по-секси.

Инфо: Уикенд

Тагове: Ваня Щерева Мила Роберт Катето Евро Тото от „ СкандаУ “ Борислав футболист Роберт Гергов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР