Макар ретроградният Меркурий да оказва активно влияние, 6 знака от

...
Макар ретроградният Меркурий да оказва активно влияние, 6 знака от
Коментари Харесай

Тези 6 зодии ще са щастливи през февруари

Макар ретроградният Меркурий да оказва интензивно въздействие, 6 знака от зодиака ще бъдат на върха на щастието си през февруари. Ето кои са те:
Лъв
Представителите на зодия Лъв ще се усещат безпределно щастливи и задоволени през зимния месец. Ще им върви по вода във всичко, с което решат да се захванат. Предстои им да се срещнат с верния човек, с помощта на който да осъществят своите проекти.
През февруари ще изпълнят целия си лист със задания, а даже и ще им остане време за тях самите. Не ще липсва самочувствие на Лъвовете, а щастието ще прелива от дните им.


Телец
Сега е моментът, в който представителите на зодиакалния знак да изпъкнат. Светлините на прожекторите са се насочили непосредствено към тях и нищо не е в положение да препречи пътя им към славата и триумфа.
През идващите седмици Телците ще се любуват на грижи за тях самите. Периодът е удобен за пътувания, срещи с другари, релаксиращи процедури и всевъзможни други капризи. Не ще липсват похвали, отправени непосредствено към представителите на зодията.
Близнаци
Любов и още нещо. Това вещае за тях сантименталният месец. Имат две благоприятни условия, свързани с обич – да се отдадат безгранично на половинката си или да обичат себе си по-силно от всеки път.
На някои от представителите на зодия Близнаци ще им се наложи да създадат най-важния избор в живота си, още веднъж обвързван с любовта.


Рак
Раци, пригответе се за съществени финансови приходи. Месец февруари е решил да способства за пълнене на портфейлите и банковите ви сметки. Трудолюбието ви най-сетне ще се отплати уместно.
Ще подобрите доста стандарта си на живот и ще имате време, в което да се погрижите за себе си и здравето си. Наслаждавайте се на отминаващата зима, тъй като звездите са решили точно вие да сте измежду късметлиите.
Овен
 ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през февруари ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през февруари
" Не е ли забавно по какъв начин ден след ден нищо не се трансформира, само че когато погледнете обратно всичко е друго. " Клайв Стейпълс Луис Промяната е...
През сантименталния месец няма да страдате от липса на похвали и ухажори. Представителите на зодията, които нямат половинки, е прекомерно евентуално в този момент да ги открият.
Ще срещнете човек от срещуположния пол, пред който да можете да се разкриете. Бъдете спокойни, тъй като тайните ви ще попаднат в сигурни ръце. През месец февруари няма място за изменничества в живота на Овните.
Козирог
Ето, че и за представителите на този зодиакален знак настъпи моментът, в който да честват. Знаем, че не сте върли купонджии, само че се пригответе за празненство, тъй като е време да полеете личните си триумфи.
Чувствайте се специфични, тъй като напъните, които полагате с години, с цел да се докажете, най-сетне са възнаградени. Наслаждавайте се на триумфите си и дано февруари бъде най-магичният месец за вас!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР