Макар повечето от известните личности да имат без профил в

...
Макар повечето от известните личности да имат без профил в
Коментари Харесай

Защо Мила Кунис няма профил в социалните медии

Макар множеството от известните персони да имат без профил в обществените медии, към момента има такива, като Мила Кунис да вземем за пример, които избират да запазят персоналния си живот в загадка.

Пред Cosmopolitan актрисата разкрива, че не документира живота си в обществените медии, както вършат толкоз доста други звезди, тъй като мисли, че приложения като Twitter и Instagram са се трансформирали най-вече в негативни платформи.

Публикация, споделена от Ashton Kutcher (@aplusk) на Май 26, 2016 в 5:11 PDT

Първоначалната концепция на обществените медии, като занимателно желание да се свързваме с хората, подхожда на актрисата, само че тя споделя, че всичко прекомерно доста се е изкривило. " Целият смисъл по този начин се промени, че към този момент става въпрос единствено за това кой може да бъде най-силният, кой може да бъде най-ядосаният и най-отрицателният. Това просто към този момент не е една занимателна игра. "

Мила Кунис признава, че не схваща задачата на обществените медии, че е малко мудна във връзка с усвояването и е прекомерно късно " да се качи на този трен ".

Докато за Кунис е малко евентуално да употребява в миналото обществените медии, брачният партньор ѝ Аштън Къчър е деен консуматор - има профили в Twitter и в Instagram, и то със забележителен брой почитатели.

Публикация, споделена от Ashton Kutcher (@aplusk) на Мар 4, 2018 в 8:20 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР