Макар малкият син на Антония Петрова да се появи едва

...
Макар малкият син на Антония Петрова да се появи едва
Коментари Харесай

Антония Петрова прави хирург втория си син

Макар дребният наследник на Антония Петрова да се появи едвам предходната година на бял свят, той към този момент е кариерно насочен. След като неотдавна проходи, на прощъпалника си хвана ножици, което пък накара майка му да се чуди дали Ивайло Батинков-младши ще става хирург, или пък ще наследи бизнеса на татко си, който със същите ножици прерязал лентата на новия си офис.

 

Петрова не пропуща да означи, че на златната ножица е изписано името Ивайло Батинков – име, носено с горделивост от татко и наследник. Тя обаче към момента не е наясно дали малчуганът ще следва стъпките на татко му или пък ще би трябвало да освободят място за един хирург в дома си. тя обаче е безапелационна, че каквото и да избере дребният Ив, ще го поддържат.

Както нормално тя задоволи любознанието на почитателите си, публикувайки солидно количество снимки от събитието.

 

За разлика от други звезди, които го избиват на кич и прекалено разсипничество всякога, щом провеждат празник, обвързван с децата им, семейство Батинкови е подходило с добър усет. Тържеството се е провело в планинската вила на семейство Батинкови. Няма непотребна декорация, нито пък рокли с гол тил и тонове балони и цветя, по каквито в последно време се прехласват звездите. Всички на празненството са били по чорапи, само малчуганът е бил по пантофки.

 

На тържеството са участвали и двете баби на дребния Ивайло, както и мъж с дете, който евентуално е техен родственик. Имало е торта и питка, несъмнено, която Антония пуснала да се търкаля по бяло платно, а детето да тръгне след нея да избере някой от авансово квалифицираните предмети. Сред тях е имало стик за голф, абсолвентска шапка, медицински слушалки, портфейл, електронен калкулатор, вестник, книга и други Вниманието на дребния Ив обаче било привлечено от златните ножици.

 

Преди 4 години Петрова направи прощъпалник и на огромния си наследник Благовест, който назовават Бест. Той проходи още в деветия месец. Тогава родителите му бяха пременени в национални носии, а дребният избрал цели три предмета – портфейл, наименуван за бизнесмен; химикал – за шеф и ортопедичен инструмент – за доктор ортопед, споделя щастливата майка.

Инфо: Уикенд

Тагове: Антония Петрова Ивайло Батинков Ивайло Батинков-младши Ив прощъпалник Благовест Бест
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР