Макар и все още да е малък за да може

...
Макар и все още да е малък за да може
Коментари Харесай

Мама Джули възпитава детето на изискан вкус и стил - slava.bg

Макар и към момента да е дребен с цел да може да си прави селфита, синът на Джулиана Гани Давид си има фотосесии с най-различни фешън дрешки.

Разбира се, персоналният фотограф на Давид е неговата известна майка, която не пропуща опция да се радва на първата си рожба, и да го кипри в най-различни „ тоалети “ за деца.

Всеки изтънчен стайлинг на Давид бива деликатно фотографиран , а на дрешника му могат да завидят доста пораснали момчета.

Петмесечния бебок е постоянно стилно облечен с усет, а майка му Джулиана признава, че обожава да го снима и желае да го възпита да бъде изтънчен и безукорен мъж, без компромис към детайлите.

Искам да го направя същинска кипра, конте. Да привиква със стилисти и да се научи да сортира какви облекла си купува. “ , написа LifeOnline .bg.

Понеже й е първа рожба тя избирала деликатно и с доста обич облеклата, извършването на покупки за първородния й наследник било напряко като за огромен човек. Освен моделите, тя точно подбирала и материите, както и цветовете, които да подхождат на тена, очите и косата на малчугана. Настояща бебешка фешън икона.

Макар и да няма момиченце, което да глези и конти, тя счита, че момчетата също би трябвало да са стилни и добре облечени, по тази причина Гани се е трансформирала в сегашен бебешки стилист, виртуоз в съчетаването на костюми, аксесоари и елементи.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!!!

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР