Макар и в края на петото десетилетие от живота си,

...
Макар и в края на петото десетилетие от живота си,
Коментари Харесай

Моника Белучи: Искам да остарея спокойно, това е част от живота

Макар и в края на петото десетилетие от живота си, Моника Белучи не се опасява от старостта. Това сподели известната италианска актриса и модел в изявление за списание „ Sunday Times Style “.

„ Има толкоз доста дами, които се усещат свободни да остаряват по друг метод “, сподели Белучи. Тя заобикаля тежките тренировки и строги диети и вместо това избира вино и паста и понякога сеанси по пилатес.

Не съм захласната от фикс идея да наподобявам съвършено. Винаги съм била жена с извивки и в никакъв случай прекомерно слаба. Това е моята природа. И желая да остарея умерено. Когато си на 50 или 60, нямаш същите потребности като на 20 “, сподели тя.

Белучи избира да приема остаряването като натурален факт.
Прочетете тези скъпи уроци от красивата Моника Белучи
Моника Белучи е освен една от най-известните и красиви италиански актриси, само че и мъдра жена, която има какво да показа. На какво я е...

„ Животът продължава. Физиката остарява и би трябвало да приемем това. Не можем да създадем нищо по въпроса. В същото време сме късметлии, тъй като в случай че остареем, това значи, че сме имали дълъг живот. Докато тялото се спуска, душата пораства “, сподели Белучи.

Като майка, която е претърпяла най-тежките аспекти на развлекателния бизнес, тя не желае да учи дъщерите си да са в непрекъснат спор с мъжете.

„ Ние изминахме дълъг път и през днешния ден имаме смелостта да кажем някои неща, тъй като има дами, които са го правили преди нас, само че в това време аз нямам доверие във войната сред мъже и дами. Мисля, че би трябвало да намерим обща основа за връзка. Не желая да изучавам дъщерите си да бъдат изпълнени с ненавист. Това не носи нищо. Трябва да намерим метод да беседваме “, сподели актрисата.

Белучи показа, че е признателна, че не е влезнала в промишлеността като тийнейджърка. „ Преминах през някои неща, моменти, които не постоянно бяха съвършени. Но започнах да работя, когато бях на 18, 19... Не бях на 14 години. А по-късно, когато стана дума за филми, пристигнах с опит на модел, тъй че към този момент бях финансово самостоятелна. Имах шанс, че в никакъв случай не съм попадала в обстановка, с която да не мога да се оправя. Понякога просто не можеш да се защитиш “, сподели Белучи.

Още от ШОУБИЗНЕС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР