Макар и още неоткрита, по прясно ремонтираната част от ул.

...
Макар и още неоткрита, по прясно ремонтираната част от ул.
Коментари Харесай

Хубава работа, ама пловдивска: Лъсна дефект по новия асфалт ...

Макар и още неоткрита, по прясно ремонтираната част от ул. „ Даме Груев “ към този момент лъсна първият недостатък.

От слабия дъжд, който преваля през предишните 2-3 дни, на новия асфалт са се образувала локва, от която водата не може да се оттече.

Тя е тъкмо до кръстовището с бул. „ Македония “. Там е завършено триъгълно островче за пешеходци, чакащи да им светне зелена светлина на светофара, с цел да пресекат улицата в посока Бетонния мост.

Точно където колите вършат десен завой от „ Даме Груев “ към „ Македония “ обаче, евентуално поради погрешен надолнище на настилката, се е образувала огромна локва, която стои към този момент втори ден.

На това място няма шахта, в която водата да се оттича, и тя се събира в хлътналото място до бордюра на островчето. Така всеки пешеходец, имал „ шанса “ да застане там, рискува да бъде крепко изпръскан от преминаващите коли.

„ Хубава работа, но пловдивска “, разясняват минувачите, виждайки локвата посред пътя.



В околните дни се чака приключеният първи стадий от ремонта та ул. „ Даме Груев “ да бъде огледан от експерна комисия и, в случай че няма забележки, той да бъде отворен за придвижване.

Добре е обаче да се обърне внимание и на този „ малък “ недостатък, преди колите да тръгнат по новия асфалт, а от това да страдат пешеходците.    
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР