Макар и непопулярни, смятам, че мерките са най-добрият вариант за

...
Макар и непопулярни, смятам, че мерките са най-добрият вариант за
Коментари Харесай

Стефан Янев: Мерките са временни и не целят да правят ваксинацията задължителна

" Макар и непопулярни, считам, че ограниченията са най-хубавият вид за справяне със създалата се обстановка, без да се стига до налагане на нов локдаун. Отново желая да подчертая, че тези ограничения не целят да създадат имунизацията наложителна за популацията. Дълбоко имам вяра в свободния избор на всеки един от нас да взима решения за личното си здраве. Вярвам обаче, че и всеки, респективно, би трябвало да може да носи и отговорност за тези решения ".



Това написа служебният министър председател Стефан Янев във фейсбук във връзка нововъведените ограничения против COVID-19. Вчера на брифинг в Министерския съвет министър-председателят призна, че служебното правителстов е позволило неточности при преодоляването на рецесията, и съобщи, че е подготвен да понесе политическата отговорност за това.

" В обстановка на тежки рецесии не очаквайте от мен да се поддам на популизъм, пренебрегвайки най-висшата полезност – човешкият живот, и поставяйки под риск жизнеността на социално-икономическата ни система ", написа още Янев.

Ето цялата обява на министър-председателя:

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР