Макар Евгени Генчев да изглежда спокоен и уравновесен човек, оказва

...
Макар Евгени Генчев да изглежда спокоен и уравновесен човек, оказва
Коментари Харесай

Евгени Генчев разочарова феновете си

Макар Евгени Генчев да наподобява спокоен и балансиран човек, става известно, че не постоянно е бил подобен.

 

Тези дни в онлайн диалог с почитателите си, пианистът, който няма нито една свободна минута показа, че е бил пред паник офанзиви. Единствено заниманията с йога го избавили от задълбочаване на казуса. Твърди, че откогато я практикува е основал доста по-стабилна основа, даваща му необикновен баланс.

 

За никого не е загадка, че в последно време известните персони всеобщо се оплакват от паник офанзиви. Макар музикантът да отхвърля да уточни повода, довела го до това положение, медици разкриват, че нормално повода а това е несъразмерен стрес, умствена и прочувствена изтощеност. Появява се чувство за стягане в гърдите, изтръпване, задушаване, без никакви физиологични аргументи за това.

 

Нагласата му да поема цялостната отговорност за всичко и упоритостта му да стане прочут музикант го докарали до това положение. Стресът и напрежението му докарали проблеми със стомаха и червата, поради което се наложило да стане вегетарианец. След като направил 40-дневно филтриране, месото почнало да му идва допълнително. В рамките на 6 месеца се отказал изцяло от него, даже и от рибата.

 

Към днешна дата поддържа здравето си с постоянни тренировки и хранителен режим. Доскоро спортувал всекидневно, само че заради травма все още си отдъхва, до момента в който се възвърне изцяло.

Пианистът разочарова почитателите си, обявявайки, че и отсега нататък ще заобикаля да разгласява фотоси на половинката си в обществените мрежи.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Евгени Генчев Ергенът пианист паник атаки стрес прекомерно напрежение здравословни проблеми
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР