Макар ДПС да се разграничи от бившия си депутат и

...
Макар ДПС да се разграничи от бившия си депутат и
Коментари Харесай

Пеевски, с когото ДПС няма нищо общо, е част от кампанията на партията

Макар Движение за права и свободи да се разграничи от някогашния си народен представител и изтъкнат представител Делян Пеевски, той остава неизменима част от предизборната акция на партията. Макар Движение за права и свободи да отбрани Пеевски откакто той бе глобен от Съединени американски щати за " значима корупция " по световния закон " Магнитски ", след това Движението изясни по какъв начин Пеевски в никакъв случай не е имал нищо общо общо с политиката на Движение за права и свободи.

В четвъртък вечерта пресцентърът на Движение за права и свободи разгласява фотоси от протест концерт в Горно Краище, с който управлението и активът на партията означиха края на предизборната си обиколка из страната. На фрагментите се виждат и симпатизанти на Движение за права и свободи, облечени в тениски с лика на Делян Пеевски, който не се кандидатира за депутат нито на идния предварителен избор, нито на този, извършен на 4 април.



Всъщност по време на акцията, за разлика от предходни години, името на Пеевски бе споменавано неведнъж. Включително на срещи на управлението на партията със симпатизанти. На една от тях водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ акцентира, че Пеевски не е член на партията, въпреки години наред да беше народен представител от Движение за права и свободи, освен това постоянно със съкрушително висока поддръжка от локалните структури.

" Г- н Пеевски ми е персонален другар, ние се познаваме с него от 2000-2001 година. Г- н Пеевски в никакъв случай не е бил част о Движение за права и свободи и в никакъв случай не е взел участие във взимането на политическите решения в Движение за права и свободи, тъй като Движение за права и свободи действа според решенията на своите групови органи. Г- н Пеевски не е бил член на Движение за права и свободи, само че той е мой другар и един от околните хора до Движение за права и свободи от 2008 година, той стана част от гражданската квота и интензивно сме работили в отбрана на демокрацията в България и евроатлантическата ориентировка на България ", сподели.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР