Макар добре зареденият килер или шкаф за трайни храни да

...
Макар добре зареденият килер или шкаф за трайни храни да
Коментари Харесай

Какви продукти трябва да има във всяка веган кухня

Макар добре зареденият килер или долап за трайни храни да е правилен съдружник на всеки, който обича да готви вкъщи, за веганите и вегетарианците той може да е дори повече от берекет свише. Повечето веган ястия разчитат за салдото си или на зърнени храни или на бобови, а те живеят точно в килера.

Разбира се, има и изключения: вечерята може да е с карфиол в основната роля, а обядът да е огромна зеленчукова салата, само че един от положителните препоръки към растителноядните е да включват като основен артикул добър източник на протеини или въглехидрати.

Освен уравновесена хрантелна стойност те дават на ястията приятна текстура и потребен размер. Подправките са също толкоз значими, тъй като те дефинират атрактивните черти на веган ястията и в огромна степен и тяхното многообразие.

 Unsplash

Зърнените храни и варивата най-лесно се съхраняват в компактно затворени буркани на мрачно и ветровито. Но в случай че киноата и лещата рядко се задържат повече от седмица при вас, определете им по-видимо място. Това ще ви помогне във всекидневния непосилен избор на обяд и вечеря.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР