Макар до голяма степен да се различава от представителките на

...
Макар до голяма степен да се различава от представителките на
Коментари Харесай

Скандална фолкфурия ексклузивно пред в. "ШОУ": Ходя в мъжката тоалетна, защото...

Макар значително да се разграничава от представителките на лекия род, Антонина не се наскърбява, когато я назовават фолкпевица. Наясно е със същността си, има самоирония и несравнимо възприятие за комизъм, което несъмнено подхожда на нейните фенове. Проектите й постоянно са предизвиквали нечуван интерес, а мненията са на двата полюса – извънредно отрицателни и извънредно позитивни. Няма почитател на фолка, който да не е слушал „ Шматка “ или пък „ Да не се объркаме “, „ Мъжки работи “, „ Хубавец “…. Певицата нееднократно е изказвала своята поддръжка към другите, така наречен хора от третия пол. Макар за гей връзки да се приказва отпреди епохи и едни от най-големите мозъци в света да са провъзгласяни за такива, едвам в последните месеци тематиката стана много съвременна за публично дебатиране. Решихме да създадем среща с Антонина, която да ни показа една по-различна гледна точна за Истанбулската спогодба, за еднополовите връзки, осиновяването от гей връзки и така нататък А тя още веднъж е до болежка откровена и със зъби и нокти се бори за истина и примирение.

- Антонина, за или срещу Истанбулската спогодба си?
- Твърдо съм ЗА! Тези, които са срещу, по този начин и не схванаха какво гласи Истанбулската спогодба.

- Това се оказва сериозен проблем. Повечето хора не съумяха да вдървен защо иде реч…
- Те не знаят нищо… Не знаят какво значи думата „ джендър “, само че я употребяват, тъй като е съвременно. Срещнах я погрешно употребена под дърво и камък. Нямам думи. Ако някой си направи труда да прочете и да разбере защо става на въпрос в Истанбулската спогодба, всички щяха да бъдат окей с нея, тъй като не е нещо неприятно. Лайтмотивът е насилието върху дами. Това е най-важният проблем, който се визира. Понеже беше написано на британски, а думата „ джендър “ е непозната за нас и почнаха да приказват цялостни нелепости, че надали не Истанбулската спогодба споделя „ Да “ на Кулагин (смее се). Няма такова нещо, това е надалеч от истината. Аз съм „ За “ правата на всички хора на тази земята и срещу насилието като цяло.

- Спомням си, че през 2012 година предприе много самоуверено решение, като направи песента „ Да не се объркаме “, а във видеото снима трансполови хора. Тогава скочиха против теб, нали по този начин?
- Пловдивски травестити бяха скочили против мен, че един тип им се майтапя с този план. Това е същото като с Истанбулската спогодба – който каквото му харесва това вижда в плановете ми. Аз се веселя, че съм ги основала по този метод, с цел да предизвиквам разнообразни неща в хората. Не мога да накарам всички да схващат това, което споделям посредством плановете си.
Няма неприятно, че скочиха против мен. Може би са ядосани, че не съм ги поканила и тях да се снимат във видеото. Винаги съм била в поддръжка на тези хора и в песента ми няма нищо обидно. Всичко е направено по този начин, че да е занимателно и да ни накара да се замислим, че в действителност всеки има право да живее живота си по този начин, както си изиска.
Даже в една дискотека, която се посещава от хомосексуалисти, ми не разрешиха парчето. Поръчвали са си я хора, само че от там изрично са им отказали да я пуснат. Когато някой е привикнал да бъде плют и отритнат, той не може да допусна, че някой желае да го поддържа. Същото стана и с Моника Валериева, която се обиди на една моя друга ария, а тя беше в нейна отбрана. Намери под вола теле и отиде да приказва някакви нелепости при Гала.


Транссексуални танцуват в клип на певицата

- Има деца, които от дребни са травмирани, защото съучениците им се обръщат към тях с грозни думи като гей и хомосексуалист. Като че ли точно те го тласкат към този избор, набивайки в съзнанието му, че е по-различен…
- Не! Не мисля, че някой може да те тласне към нещо сходно, в случай че не го носиш в себе си. Освен това, думата „ хомосексуалист “ надалеч не се употребява за хората от третия пол, а за всички идиоти на открито (смее се). Чувала съм деца да си приказват по този начин, като изобщо не визират това, когато употребяват тази дума. Човек се ражда подобен, какъвто е. Ако през целия ден ми повтарят, че съм мъж, аз няма да се трансформира в мъж.
Това може да повлияе по различен метод на душeвността на детето – че е отхвърлено, че е обиждано, да се появи експанзия и да стане неприятен човек. Но никога от обиди и насмешки не може да се трансформира в гей. Агресията от деца против деца просто ги озлобява. И един ден това мачкано дете се трансформира в палач, изнасилвач, вманиачен, просто неприятен човек. Това е експанзия, без значение дали са ти споделили хомосексуалист, тулуп или свиня.

- И въпреки всичко, не е ли необичайно по улиците да виждаме мъж да се целува с мъж, или жена с жена? Какво да обяснят родителите на децата си, които виждат тази панорама?
- Не съм споделила, че не е необичайно. Естествено, че е необичайно. Но не е грозно, нито е рисково за нас. Не мисля, че съм застрашена, в случай че на прилежащата маса се целуват двама мъже или две дами. Това по никакъв метод не вреди на нас. Трябва да разберем, че тези хора не ни повреждат и да се махне това разбиране, че надали не ни би трябвало ваксина от заразяване. Против съм да се гледа по този метод на нещата. Не споделям, че е обикновено на всеки ъгъл да се целува мъж с мъж или жена с жена. Това го няма в Библията, а нали всички са доста набожни и оттова изхождат! Да не приказваме, че никой не е религиозен и това е безспорен блъф. Госпожата пред Народното събрание, която беше написала на табела: „ Ние сме християнска страна, не педерастка “, доста ме забавлява. Със сигурност това е лозунгът, с който би трябвало всички да застанем пред Народно събрание. Това е казусът, който би трябвало да почистим и да бъдем щастливи, богати, живи и здрави. Това е толкоз смешно! В България има толкоз съществени проблеми за решение, които не касаят полови ориентации, а ние излизаме с девиз, че сме християни, а не педерасти. Не сме никакви християни, това също е машинация. Църквата от дълго време не е това, което беше.
Мислех да взема и аз един девиз с надпис: „ Аз съм от третия пол “ и да се изтърся пред Народното събрание. Ама моят екип не ми даде, другояче бях подготвена (смее се).

- Според теб, по какъв начин въздейства развъждането на едно дете от еднополови родители? За осиновяването от такива двойки ли си?
- Аз съм твърдо „ За “ всевъзможен тип осиновяване. Много по-добър вид е, в сравнение с да живее с още 1000 забравени от Бога, бити и измъчвани деца. Най-важното за едно дете, с цел да израсне пълноценно и мъдро, е да получи обич у дома, без значение кой му я дава.
Наскоро гледах филм за дете, отгледано от двама мъже. Единият му е същински татко, само че го отглежда с гаджето си, който е от същия пол. Момчето стана огромен мъж и потегли да се дами за дъщерята на сенатора. Когато родителите трябваше да се срещнат, единият се преобрази като жена. На него доста му проличава, че е с противоположна полова ориентировка, до момента в който на другия въобще. Толкова добре изигра дамата, че сенаторът се влюби и стартира да се закача. Накрая се разбра какво е станало, много неловко състояние. Мацката, която искаше да се дами за момчето, което е отгледано от гей двойка, сподели на майка си и татко си: „ Толкова желаех да бъда обичана, както са го обичали него, само че уви “. Та това момче е отгледано от такава двойка с доста обич, само че той самият си е хетеросексуален. Любовта е най-важна и би трябвало да се научим по какъв начин да обичаме и да го предаваме на децата си.

- Определено си покровител на така наречен трети пол. Спомням си, че имаше и ария „ Мъжки работи “, където те видяхме с брада, още преди да се появи по този начин нашумялата Кончита Вурст…
- Мъжко момиче съм и вървя в мъжката тоалетна! Това е истина, не се смей! Там в никакъв случай няма тълпа и минавам бързо. Мъжете седят и ми се хилят, но аз си не преставам и изобщо не ме интересува (бурен смях).
В моите планове постоянно има смисъл и споделям страхотни неща посредством тях. В парчето става въпрос не за полова ориентировка, а за времето, в което живеем, където мъжете и дамите си смениха функциите. Мъжете станаха суетни, а дамите като мен по-недодялани. Ако преди време е било ясно разграничено, че мъжът е този, който би трябвало да изкарва повече пари, то в този момент в доста случаи е тъкмо противоположното – мъжът гледа децата, а дамата работи. Говорим за тази двоякост, а не кой с кого си ляга. Много дами работят мъжки специалности, както и мъже работят специалности, които сме считали за женски. Това искахме да покажем и по тази причина в песента пея: „ Пия наедно с теб – нещо срещу?! “. Вече не е съвременно жена ти да готви като мама, а да пие като тати (смее се).

- Доста забавни планове пускаш, в чиито подтекст са заложени доста значими и наболели тематики за обществеността. Като че ли обаче малко хора вникват в същността?
- Достатъчно хора вникват в смисъла на песните ми. Аз надалеч не диря масата. Всеки знае какъв брой елементарно се случват нещата, когато търсиш това. Аз не диря тази аудитория, а моята. Тя се развива по някакъв метод и не оставам неразбрана. Разбрана съм от точните хора, които желаят да ме схванат. Ние надалеч не сме избягали от комерса, не вършим нещо мъчно смилаемо и можем да забавляваме всеки, даже и да не вниква в смисъла на текста.
Всеки, който живее в клишето, когато види или чуе нещо, което не схваща, той споделя, че това е просташко.

- В „ 18+ “ пък засягаш тематиката за половите проблеми сред двойките, които водят до невярност. Там пееш за Моника, само че по този начин и не разбрахме дали визираш Моника Валериева?
- А, що да е Валериева?! Само тя ли е Моника?! Използвахме това име, тъй като е известно около Моника Люински, а след това чак се чу и за нашата. По този време се случиха едни неща, с които не сме съгласни с моя екип. Никой не може да излезе и да уточни някого с изказванието: „ Тя е курва, проститука, най-гнусна “ (визира абсурда сред режисьора Люси Иларионов и Моника Валериева, която заведе дело против него за клюка – б.а.).
С този план искахме да кажем, че казусът не идва от тези девойки, които са красиви, поставили са си силикон, по през целия ден висят във фризьорския салон и обикновено притеглят мъжкото око. Проблемът не е в Моника, а в дамата у дома. Ако ти даваш на мъжа си това, от което той има потребност, няма да се заглежда по накипрени мацки. Нормално е, когато жена ти е 150 кила, да се загледаш по някоя мацка и да ти се прииска нещо. Сочим с пръст, само че в никакъв случай не търсим виновността там, където е. Ние сме отговорни за всичко, което ни се случва. Малко хора могат да признаят това пред себе си. По-лесно е да кажеш: „ Ти си отговорен “. Това е най-лесното, първосигнално реагираме по този начин, когато сме изпаднали в невъзможност и по този начин ни олеква.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР