Макар Джулия Робъртс да е играла в някои от най-големите

...
Макар Джулия Робъртс да е играла в някои от най-големите
Коментари Харесай

Как биха изглеждали днес героините на Джулия Робъртс от Хубава жена и Нотинг Хил

Макар Джулия Робъртс да е играла в някои от най-големите блокбъстъри, несъмнено не е имала шанса да взе участие в техни продължения. Но все пак се оказва, че холивудската актриса има своите концепциите за това какво би се случило и къде биха се намирали през днешния ден нейните емблематични героини, в случай че историите им бяха траяли след края на надписите.
 Джулия Робъртс призна за най-тежкия опиат, който е вземала, и за функциите в киното, които е отказвала
Джулия Робъртс призна за най-тежкия опиат, който е вземала, и за функциите в киното, които е отказвала

Откровенията на актрисата

Това Робъртс направи в изявление за CBS Mornings, където се впусна в разсъждения за някои от най-емблематичните облици, в които се превъплъщава в кариерата си.

Ставайки дума за безспорната класика " Хубава жена ", Робъртс бе безапелационна, че героинята ѝ би била сполучлива бизнес дама, наследила делата на брачна половинка си. " Мисля, че Едуард би умрял в съня си, умерено, от сърдечен удар ", сподели актрисата за героя на своя сътрудник Ричард Гиър. А що се отнася до госпожа Вивиан Уорд - тя ще се оправи сполучливо с бизнеса му.

По отношение на " Нотинг Хил " от 1999 година, холивудската звезда още повече развихри въображението си, казвайки, че героинята ѝ, актрисата Анна Скот сигурно ще седи добродушно в дома си и ще отглежда децата си - които ще са най-малко шест на брой. " Въпреки това тя ще е запазила размера на талията си, което ще е изумително. И да, към момента ще ръководи книжарницата дружно със брачна половинка си ", безапелационна е Робъртс.

Освен за натоварения си работен график -, която взе участие в новия филм на Netflix Leave the World Behind, отвори тематиката и за децата си, които към този момент учат в лицей. Близнаците Хейзъл и Финей се причислиха към него през април предходната година.

" Това ме кара да се усещам леко замаяна ", сподели актрисата. " Все още се вълнувам, защото самата аз нямах шанса продължа образованието си. И в този момент да виждам това, което се случва с тях е в действителност завладяващо. "
 Джулия Робъртс, Мартин Лутър Кинг-младши и по какъв начин фамилията му е платило за раждането на актрисата
Кой е платил за раждането на Джулия Робъртс

Изненадващ факт за живота на актрисата

Още през 1990 година Джулия Робъртс споделя пред New York Times за опциите, които е имала пред себе си. " Можех да се омъжа, да отида в лицей или да се преместя в Ню Йорк. Никой не искаше да се бракосъчетавам, не бях сигурна за учението, по тази причина просто се преместих``.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР