Макар да съществуват хиляди съвети за любовта, някак есенцията има

...
Макар да съществуват хиляди съвети за любовта, някак есенцията има
Коментари Харесай

3 изненадващо мъдри правила за щастие в любовта

Макар да съществуват хиляди препоръки за любовта, някак есенцията има навика да ни се изплъзва сред пръстите. Любовта няма потребност да се усложнява ненужно, нито да се украсява. Тя е задоволителна сама по себе си. Затова подбрахме три неповторимо положителни съвета за любовта и връзките, които сигурно ще ни оказват помощ да намерим салдото във връзката си!

Внимавайте какво говорите за колегата си

Много постоянно, когато приятелката ни се оплаква от гаджето си и в желанието си да й покажем емпатия и състрадание ние изваждаме някоя не толкоз чиста риза на колегата си. За да й покажем, че ние също сме в сходна обстановка и можем да я разберем. Но внимавайте! Думите творят нашата реалност. Ако постоянно приказваме за колегата си по не изключително вежлив метод това ще ни вкара във вибрацията на отхвърлянето и без да желаеме ще създадем напрежение в връзките ни. Без това да е нужно.

Не е значимо по какъв начин наподобява, а по какъв начин се усеща

Много постоянно обръщаме внимание на външния тип и така нататък „ обществена норма ” за това по какъв начин би трябвало да наподобява една двойка. Колко постоянно би трябвало да излизаме, какъв брой постоянно да вършим секс, дали си отиваме като двойка и други обществени правила. Едно от най-важните правила в любовта е: не е значимо по какъв начин наподобява, а по какъв начин се усеща. И в случай че се усеща прелестно, значи в действителност е!

Обградете се с щастливи двойки

Вместо да излизате с двойки, които се карат или непрестанно си вадят мръсните ризи на показ, намерете такива, които умеят да изглаждат разликите си с почитание и обич. Излизайте с тях и ще видите разликата. Като обществени същества се влияем едни от други. Средата е доста значима и в случай че използваме остарялата българска сентенция: с какъвто се събереш, подобен ставаш. Е, по този начин е и с връзките! Ако излизате с щастливи двойки, неизбежно ще се превърнете в една от тях!

Инфо: https://www.ilady.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР