Макар да няма официална информация защо, пътници и туроператори са

...
Макар да няма официална информация защо, пътници и туроператори са
Коментари Харесай

Какво се случва с националния въздушен превозвач?

Макар да няма публична информация за какво, пасажери и туроператори са втрещени от закъснели и неизпълнени полети



Стотици съветски туристи са блокирани в Бургас, Варна, Москва поради България Еър. Не са им дали даже вода за последните два дни. Руските медии гърмят, а нашата министърка на туризма несъмнено е в отпуска, щото от нея не се чува нищичко.

Иначе ни надуха главите, че били празни курортите, ами по този начин и би трябвало да е, откакто оставяме хората на произвола. Дали след тази самореклама следващата година някой ще желае да идва у нас? Или тъй като нашите медии още веднъж комфортно премълчават протичащото се, нашите хубостници считат че никой нищичко няма да научи.



България Ер е очевидно и осезателно в проблеми. Тази заран до Амстердам бе изпратен по-малък с 35 места аероплан. Ние бяхме напред на опашката за чек ин и одеве се качихме на ръб, само че 35 души ще би трябвало да летят по различен метод до София. Какво се случва с самолетната компания не мога да знам, само че има сериозен катарзис. Лично аз в бъдеще ще прекратя пътуванията си с България Ер заради появили се у мен подозрения за сигурност(всякаква). Време е за смяна. Някаква.



Чета тук по статусите, че стотици съветски и всевъзможни туристи висели блокирани по морските летища, тъй като българският народен транспортьор от седмица насам не може да си извършва полетите!?

Очаквам това да е централна вест и разтревожени репортерки да подтичват край още по-тревожните шефове на самолетната компания и да питат какво става и по кое време нещата ще се възстановяват.

Нищо сходно, в новините има единствено измислени кавги и пердах на дребно.

А през вчерашния ден вечерта другар ми описа преживелица, персонално сполетяла го на летище Варна:

След като няколко часа чакали да излетят за София, само че полетът непрестанно бил отлаган заради забавяне на самолета, приближаващ от София, най-сетне видели машината да каца. Зачакали да чуят обнадеждаващо известие в смисъл уважаеми пасажери, имаме потребност от час и нещо да почистим и заредим с гориво, да си отдъхне малко екипажа и след това ще излетите.

Пак нищо сходно, всички видели намръщеният екипаж да минава през залата с всичките си куфари и персонални движимости. По-нетърпеливите дори се обърнали към момчетата с униформите с въпрос ще летим ли довечера?

Не знам ще летите ли, питайте притежателите на компанията, ние одеве напуснахме, дал отговор един от водачите...

Та, по този начин!

Излетели чак на сутринта, без никакви пояснения, след повече от 12 часа висене в зоната за политане, след инспекция за сигурност. Знаете какъв брой комфортни са условия за живот там...

***

Политическа партия И за друго се замислих - кой в действителност е същинският народен транспортьор на България? Бас ловя, че сега това действително е Wizz Air, в директна конкуренция с Ryanair, а двете дружно возят в пъти повече пасажери към и от България от компанията, носеща " купата " народен транспортьор!

Източник: no-comment.bg

По-рано през днешния ден съветските туристи, чакали дълго време на летището в Бургас, отлетяха и дойдоха в родината си.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР