Макар да е раздиран от много проблеми от финансов аспект,

...
Макар да е раздиран от много проблеми от финансов аспект,
Коментари Харесай

Берое води преговори с Любослав Пенев

Макар да е раздиран от доста проблеми от финансов аспект, Берое е в съществено търсене на нов треньор. Клубът под Аязмото желае да назначи нов ментор, откакто цели да се раздели Петър Колев още от старта на подготовката, само че шефовете на стараозагорци към този момент водят договаряния не с кого да е, а с Любослав Пенев, оповестява Gong.bg.

Казусът при Колев обаче е, че той още се води лидер на тима и би напуснал само, в случай че получи неустойката по своя контракт със старозагорци.

Футболните шефове в Стара Загора са окуражени да доведат влиятелен треньор отпред на Берое, а в този миг Пенев се явява тъкмо подобен, откакто няма ангажимент към различен клуб, откакто се раздели публично с Царско село след края на есенната част от сезона в efbet Лига.

Реалността обаче е такава, че страните са в начален стадий от договарянията си, а и не е несъмнено дали Берое ще успее да увери Любослав Пенев и щаба му да поемат „ зелените “ с оглед финансовия статут на клуба след разтърсванията, които се случиха с първенеца от 1986-а година в последните няколко седмици.

Любослав Пенев има една купа на България като треньор в България – с Литекс през 2011-а година, а през предходната година Ел Голеадор победи с Купата на България с тима на ЦСКА.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР