Макар че зодиакалната астрология не е точна наука, се смята,

...
Макар че зодиакалната астрология не е точна наука, се смята,
Коментари Харесай

Връзката между Дева и Рак е по-стабилна от всички останали. Ето защо:

Макар че зодиакалната астрология не е точна просвета, се счита, че когато афинитетът сред два звездни знака е огромен, прелестна връзка може да бъде основана. Точно това е причината  Ракът и Девата да създадт любяща и чиста връзка. Когато са влюбени, тези двама души са склонни да се сближават и да се отдадат изцяло един на различен. Ето каква е причината  за това:

Ракът се стреми да подхранва своя обичан
Какво обичат и ненавиждат Девите
Ето кои са нещата, които представителите на зодия Дева обичат и ненавиждат.  Девите обичат:  - Да се излежават; - Да не ги без...
Прочети повече
Като сензитивен воден знак, Ракът се стреми да се грижи и подхранва колегата си. Докато някои знаци считат, че влюбеният Рак е вкопчен, има други, които нямат нищо срещу спомагателното внимание. Земният знак Дева е податлив да се любува на това, защото това ги кара да се усещат доста сигурни.

Вниманието на Девата към детайлите и педантичния темперамент радва Рака

Много знаци обичат да хвърлят нерешителност напразно, когато сте влюбени. Въпреки това, Ракът не е един от тях, те търсят предан и пореден сътрудник. Девата въпреки това обръща огромно внимание на детайлите и подробно възнамерява всичко в живота си. Този проведен взор върху живота харесва Рака и оказва помощ за построяването на среда на доверие сред двамата.

Нито един от двамата не се отклонява от уговорката
На какво е подготвена дамата от зодия РАК и в действителност ли е правилен другар
Приятелите са второ семейство – едни от най-важните хора, в живота ни, които би трябвало да почитаме. Има обаче още някои неща, с кои...
Прочети повече
Любителите на Рака са притеснители на зодиака и би трябвало да бъдат успокоени, защото доста от тях имат ниско самочувствие. Увереният сътрудник Дева може да им помогне с този детайл, като им предложи ангажираност и обич, които заслужават. Тъй като нито един от двамата не се отклонява от обвързване в грижовна и подхранваща атмосфера, двамата развиват трайна връзка.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР