Макар че вероятно няма да има нови епизоди на Doctor

...
Макар че вероятно няма да има нови епизоди на Doctor
Коментари Харесай

Емблематичният сериал Doctor Who преминава във виртуалната реалност

Макар че евентуално няма да има нови епизоди на Doctor Who за 2019 година, Военновъздушни сили приготвя нещо, което да задоволи почитателите в това време. Телевизията разгласи, че скоро ще пусне къс епизод от шоуто, особено във VR формат. Doctro Who: Runaway ще бъде 12-минутен епизод, който слага фена в анимирана версия на TARDIS-а.

Настоящата звезда на сериала  Джоди Уитакър   ще озвучи своя анимационен воин, който ще ви преведе през интерактивната история. Зрителите ще станат правилни спътници на Доктора в това вълнуващо премеждие, „ озовавайки се в центъра на събитията, изправени пред смъртоносна опасност “. През над 50-годишната история на сериала, той е бил употребен постоянно за разнообразни нововъведения в аудио-визуалното майсторство и технологиите.

Runaway е основан от Военновъздушни сили в партньорство с  Passion Animation Studios,  едно доста сполучливо студио. Името може да не ви звучи познати, само че негови чиновници са работили по разнообразни планове, в това число филмът на Уес Андерсън „ Островът на кучетата “, реклами на Грийнпийс и музикалните клипове на Горилаз.

Doctor Who: The Runaway е написана от Виктория Асаре-Арчър, режисирана от Матиас Челебург и включва музика от композитора Сегун Акинола. Все още няма информация  по кое време ще бъде премиерата и на какви платформи  ще бъде наличен епизода, само че се чака в идващите месеци да имаме повече изясненост по въпроса.

 

kaldata.com

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР