Макар че в повечето случаи хората се оказват в любящи

...
Макар че в повечето случаи хората се оказват в любящи
Коментари Харесай

7 признака, че сте се оженили за грешния човек

Макар че в множеството случаи хората се оказват в любящи и щастливи бракове, с времето те също стават кисели и без обич. Когато това се случи, хората постоянно се пробват и се борят да спасят брака, само че за жалост това не постоянно се получава. 

Вместо това хората би трябвало да пресечен нишката при първия знак, че индивидът, за който са се оженили, не е този, за който са го считали. Но кои са най-явните признаци, че това е по този начин? Според един конгрес, ето седемте най-големи изменничества.

1. Скриване на положителни вести от колегата ви

Един консуматор споделя, че е схванал, че се е оженил за неверния човек, когато е скрил добра вест от брачната половинка си поради нейното оскърбление. Той споделил: " В момента, в който съпруга ми се е разделил с жена си, той не е бил наясно с това: " Скривах положителни вести от нея, тъй като знаех, че тя ще ме накара да се усещам зле поради това. Надявах се, че тя ще порасне и ще спре да бъде егоистична и детинска. Но тя по този начин и не го направи. "

2. Когато не искате да бъдете другари с тях

Един човек сподели, че е схванала, че брачният партньор ѝ не е верният човек, когато си е показала какво би направила, в случай че се срещаха. Тя сподели: " Всичко свърши, когато осъзнах, че в случай че не се срещахме, нямаше да желая да му бъда другарка ".

3. Когато той е дистанциран в деня на сватбата

Една от участничките си спомня, че е хванала брачна половинка си да се забавлява с друга жена в деня на сватбата им. Тя описа: " В момента, в който се сгодяваме за брачна половинка си, той е на път да се сгоди: " Когато той си пишеше със странична мацка в деня на сватбата ни и оттам нататък всичко потегли изкривено ". Що се отнася до знаците, този е значителен!

4. Когато егоизмът ѝ доближава неприлични равнища

Един консуматор споделя, че е схванал, че брачната половинка му е неверният човек, откакто тя е реагирала на сериозна здравна процедура. Той споделил: " Прибрах се у дома от незабавното поделение, откакто ми сложиха диагноза за тежко белодробно заболяване, а тя незабавно ме остави с децата, с цел да излезе да пие с другари. "

5. Когато сте доста надолу в листата му с цели

Един човек споделя, че последната капка е пристигнала малко откакто е родила детето им. Тя споделила: " В момента, в който той се е родил, той е напуснал фамилията си: " Моят избяга да играе голф, откакто се прибрахме от болничното заведение със сина ни. Няколко дни по-късно той още веднъж отиде, до момента в който аз карах до болничното заведение с бебето. Имах тежък мастит, висока температура, а той просто избяга ".

6. Когато осъзнаете какъв брой студенокръвен е той

Един човек споделя, че е схванала, че се е омъжила за неверния мъж, въз основа на това по какъв начин той приказва за децата им. Тя споделила: " В момента, в който децата ми са се разделили с нея, тя е била доста удовлетворена: " Осъзнах това пет години след 19-годишния ни брак... само че това, което преля чашата беше, когато някогашният ми сподели, че децата ни не са ЗАСЛУЖИЛИ любовта му, което разклати цялата ми основа. "

7. Когато към този момент не се чувствате като себе си

Един от най-популярните отговори пристигна от някого, който загатна, че поради това, че е със брачна половинка си, е изгубила това, което е. Тя сподели: " Един ден осъзнах, че съм се трансформирала в по-малка версия на себе си, по тази причина трябваше да си потегли. "

Това са най-сериозните аргументи да прекратите брака си, само че въпреки всичко би трябвало да сме наясно, че най-важно е по какъв начин се усещаме и нямаме потребност от безапелационна причина да напуснем някого.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР