Макар че много от мъжете са сравнително запознати с пениса

...
Макар че много от мъжете са сравнително запознати с пениса
Коментари Харесай

Интимно и искрено: 9 неща, които не знаете за пениса

Макар че доста от мъжете са относително осведомени с пениса си и неговата функционалност, множеството от господата не знаят в детайлности какъв брой е забавно мъжкото им достолепие.

Често мъжете назовават пениса си с разнообразни имена, само че без значение какъв прякор му сложат, това няма да промени функционалността му. Истината е, че с изключение на най-удивителната си задача - да основава потомство, този орган има още забавни неща, за които евентуално не сте знаели. Предлагаме ви да научите 9 интересни обстоятелства за пениса.

Всички ние можем да кажем, без да се съмняваме, че пенисът на нашия татко работи, както и дядо ни, и татко му и така нататък, през поколенията, до момента в който стигнем до раждането на човечеството.

Пенисът е античен. Само при положение, че се чудите, най-старият пенис е на 425 милиона години, а вкаменелостите му принадлежат на артропод, наименуван Colymbosathon ecplecticos, което значи " изумителен плувец с огромен пенис " на гръцки език.

Заслужава си да отразите ролята му в оцеляването на нашия тип идващия път, когато се изненадате от това какъв брой елементарно пениса се " задейства ". Що се отнася до възпроизводството, подправената възбуденост е по-добра от пропуснатата опция.

Както писателят Мококома Макхоноана веднъж написа: " Дори най-великият артист в света не може да фалшифицира ерекция ". Това ни води до първия факт за пениса.

1. Първата ерекция

Пенисите се раждат подготвени. Често е бебетата да изоставен матката с ерекция. Дори преди момента на раждане, ултразвуковите сканирания от време на време демонстрират плод с изцяло завършена ерекция.

Според изследване от 1991 година ерекцията на плода се появява най-често по време на инцидентен сън (REM) сън. И тя може да се случи няколко пъти на час. Никой не е напълно сигурен за какво, само че може би това е методът, по който тялото тества нещата и да ги поддържа.

2. Пенисът е два пъти по-дълъг, в сравнение с мислите

Много хора могат да се утешат с този факт: пенисите са по-дълги, в сравнение с наподобяват. Всъщност към половината от цялата му дължина е в тялото.

3. Митът за обувките

Да оставим настрани, нали? Според извършено проучване няма връзка сред размера на обувката и дължината на пениса.

Въпреки че едно по-старо изследване, оповестено през 1993 година, открива, че дължината на пениса е обвързвана както с височината, по този начин и с дължината на крайници, резултатите са непълни и създателите заключават: " Височината и размерът на стъпалото няма да служат като практическа оценка за дължината на пениса. "

Също по този начин, Международният вестник на Impotence Research разгласява иранско изследване заключва, че " размерът на пениса е по-скоро свързан с възрастта, височината и дължината на показалеца ", само че не и размера на стъпалото.

4. " Сутрешна ерекция "

Повечето мъже имат 3-5 ерекции всяка нощ - най-много по време на сън REM, както при момчетата в утробата. Сутрешната ерекция не е нещо толкоз прелестно, колкото звучи.

Все още не е ясно за какво се случва това. Но една доктрина е, че тя може да помогне за попречване на намокрянето на легло; Ерекцията попречва уринирането.

Известно е, че цялостен пикочен мехур подтиква нервите в сходен район, спрямо тези, участващи в ерекцията. Но защото дамите претърпяват нещо сходно - нощни обриви на клитора - предотвратяването на намокрянето на легло евентуално не е целият отговор.

Друго вероятно пояснение е, че сънят REM е обвързван с изключването на кафези, които създават норадреналин в локусния коерулус, който е в мозъчния дънер. Тези кафези инхибират тонуса на пениса. Така, посредством понижаване на инхибирането, пенисът става изправен.

Каквото и да е повода за нощните ерекции, те могат да бъдат потребни като диагностичен инструмент. Ако човек има усложнения при реализиране на ерекция, когато е безсънен, само че се възбужда, когато спи, това е индикация, че има психически проблем, а не физически проблем.

5. Една последна ерекция

Установихме, че може да се получи ерекция в утробата и по време на сън, само че това може би е още по-изненадващо: ерекцията на гибелта. Също по този начин се назовава ангелска сласт или терминална ерекция, това се случва в моментите след гибелта.

Най-често това се случва при мъже, които са умряли от обесване; учените имат вяра, че това може да се дължи на сигнал до церебелеца. Той се получава обаче и при смърт от рана от огнестрелно оръжие в главата, увреждане на огромни кръвоносни съдове и отравяне.

6. Можете да счупите пениса

Макар да сме сигурни, че няма кости в пениса, то също може да бъде строшен. Най-често това се случва по време на натоварен секс, макар че има случаи и на мъже, които са паднали от леглото с ерекция.

Фрактурата на пениса, както е известно, в действителност съставлява скъсване на влакнестия покрив на кавернозните корпуси, което е тъканта, която става изправена, когато се насити с кръв.

Моментът на фрактурата е съпроводен от шумолящ тон, мощна болежка, отичане и - ненадейно - привлекателност.

За благополучие това не се случва доста постоянно и в случай че се лекува бързо, цялостната функционалност може да бъде възобновена. Внимание, в случай че това се случи с вас, не позволявайте на разстройването да ви накара да се забавите. Отидете на доктор допустимо най-скоро.

В изследване, изследващо 42 случая на фрактура на пениса, най-опасната поза е избрана " дамата от горната страна ".

7. Без мозъка

Повечето мъже имат доста дребен надзор тъкмо по кое време да еякулират. Това е частично тъй като не включва мозъка. Сигналът за еякулация идва от гръбначния генератор на еякулацията. Този район в гръбначния мозък координира нужните функционалности.

Разбира се, мозъкът има някакъв принос в тези неща - мисленето за нещо друго е добре прочут метод за закъснение на събитието, само че гайките и болтовете на цялата интервенция са точно в гръбнака.

8. Ъгълът на извиване

Човешката ерекция може да сочи в съвсем всяка посока. Напред, наляво или надясно, нагоре или надолу, няма правилно или не. Няма такова нещо като неповторим ъгъл.

Следните данни идват от изследване, което мери ерекцията на 1 565 мъже.

Ако пенисът уточни непосредствено нагоре, той е измерен като 0 градуса, а в случай че е ориентиран напред (хоризонтално), той ще бъде 90 градуса:

0-30 градуса - 4.9 % от мъжете

30-60 градуса - 29.6 % от мъжете

60-85 градуса - 30.9 % от мъжете

85-95 градуса - 9.9 % от мъжете

95-120 градуса - 19.8 % от мъжете

120-180 градуса - 4.9 % от мъжете

Така че, в случай че в миналото сте се тормозили, че нещо ви е малко ненормално, не се тормозете - вие сте естествени. Докато сме на тематиката " нормалност ", доста малко пениси са прави; те могат да се кривят във всяка посока. Крива до 30 градуса към момента се смята за естествена.

9. Царевичните пръчици предотвратяват мастурбацията?

Те в действителност не го вършат. Въпреки това, доктор Джон Харви Келог - производителят на зърнени закуски - се надява, че това ще се случи. Той изобретил тези и други артикули, тъй като си мислел, че елементарните храни ще избавят американците от " прегрешението " на мастурбацията.

За благополучие, в наши дни производителите на храни прекарват по-малко време, пробвайки се да убедят младежите да се откажат от мастурбацията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР