Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви, че застава твърдо

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви, че застава твърдо
Коментари Харесай

Сираков: С този Изпълком не виждам как ще има промяна във футбола

Мажоритарният притежател на " Левски " Наско Сираков съобщи, че застава твърдо зад решението си да поддържа сегашния президент на Българския футболен съюз Борислав Михайлов по време на конгреса за избор на президент на централата на 12 октомври.

Той обаче е отчаян от определените членове на Изпълнителния комитет и не вижда по какъв начин с тях ще се направи смяна в българския футбол, която му е била обещана.

" Заставам зад моето решение. Най-лошото е, че през последните 30 години в тази страна се издигна в фетиш измамата и лъжата. Който прекара някой, е воин. Винаги съм се стремял да работя съгласно моите визии за живота. Казах и преди конгреса - аз съм правилен човек. Заставам на 100% зад решението си. Да, доста неща не ми харесаха и изключително съставът на новия Изпълком. Аз съм за сериозна смяна в българския футбол, само че с този Изпълком нямам доверие по какъв начин Боби Михайлов ще я направи. Лично на мен Боби ми даде обещание доста промени в работата на БФС. Българският футбол има крещяща потребност от рестарт и няма време за губене ", съобщи Сираков.

Снимка: Lap.bg

Преди гласуването, в което огромните съперници бяха Михайлов и някогашния нападател на " Манчестър Юнайтед " и националния тим Димитър Бербатов, Сираков съобщи: " Едно е несъмнено - Боби Михайлов няма да загуби конгреса с глас на " Левски " срещу него. Не мога да задраскам едно 40-годишно другарство, тъй че гласът на " Левски " ще бъде за Боби ".

В следствие Михайлов завоюва с 241 гласа против 230 за Бербатов, който съобщи, че ще апелира решението поради неспазване на устава.

Снимка: Lap.bg

" Ще е доста неверно 48 часа след конгреса да атакуваме и да имаме демонстрираме каквито и да е упования. Хората споделят " По делата ще ги познаете ". Аз предлагам да се даде опция на Боби. Надявам се да го видя и да не скърбя за поддръжката. Шегувам се. Пак ще го поддържа него по простатата причина, че сме прекомерно близки другари. Надявам се, че този път той ще откри мощ и сила в себе си, с цел да промени нещата в българския футбол ", сподели още Сираков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР