Мажоритарният собственик на футболния клуб Левски Наско Сираков направи обръщение

...
Мажоритарният собственик на футболния клуб Левски Наско Сираков направи обръщение
Коментари Харесай

Наско Сираков: Нека през 2023 г. завършим успешно историческата мисия за спасяването Левски

Мажоритарният притежател на футболния клуб Левски Наско Сираков направи послание към всички последователи на тима в навечерието на коледните и новогодишни празници.

" Скъпи Левскари!

В навечерието на Бъдни вечер желая да благодаря на всички Вас за невероятната поддръжка. Искам да пожелая на всеки един от вас и неговото семейство здраве, обич и разцвет!

Нека Новата 2023 година бъде богата на “сини ” победи и на мощна поддръжка от Вас, нашите правилни почитатели, както до момента. Нека да приключим сполучливо историческата Мисия за спасяването на най-обичания футболен клуб в България - Левски!

Искам да Ви уверя, че ПФК Левски ще продължи да върви самоуверено по своя прогресивен път, който скоро ще го изведе на върха. Там, където му е мястото!

Благодаря на Станимир Стоилов, който има главен принос за спечелването на Купата на България и за развиването на тима. Благодаря на неговия щаб, на треньорите от Детско-юношеската школа, на всички футболисти, на управлението на клуба, на администрацията на ПФК Левски, на Управителния и Надзорния съвет на клуба за безспорната им отдаденост към отговорностите и работата. Благодаря на Пламен Петров за развиването на клубния магазин. Желая на всички тях и техните фамилии здраве и благополучие.

Специално желая да благодаря на нашите спонсори от PalmsBet и персонално на господин Мило Борисов, които са компактно до нас в тези сложни дни. Със своята безрезервна помощ те направиха пътя ни по-лек и вероятен. Благодарение на тях бяха преодолени значими финансови проблеми. Желая здраве и триумфи на тях и фамилиите им.

Всички дружно направихме голяма крачка напред във всяко отношение и още веднъж дружно ще продължим битката за извисяването на обичания ни Левски!

Скъпи Левскари, знам, че провокации и трудности ще има, само че ви убеждавам, че ще ги преодолеем и ще реализираме фантазията на всеки един от нас - Левски да е на върха.

Няма различен клуб като нашия, основан с толкоз доста юношески жар и вяра, устоял във времето на тежки тествания! Няма и почитатели като Вас - многохилядна войска с непобедимите оръжия обич и честност! Затова отново ще го кажа: Може да е тежко през днешния ден, само че ние ще потвърдим, че можем и знаем по какъв начин. Ще потвърдим, че Левски е основан, с цел да побеждава!

Скъпи Левскари!

Весели празници и щастлива Нова 2023 година изпълнена със “сини ” победи и хиляди щастливи “сини ” сърца!

Ваш Наско Сираков ", се споделя в обръщението на Сираков, оповестено на клубния уебсайт на " сините ".




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР